Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie da się nadać przesyłki typu Allegro One Punkt, One Kurier kierowanej do Allegro One Punkt w One Box, sklepach Żabka i Dino. Akurat wszystkie te punkty z tą przesyłką odwiedziłem i nigdzie nie mogę nadać. Podjazd kuriera nie jest zamówiony, bo nie ma możliwości, żeby czekał aż odbierze przesyłkę.
Co teraz? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@edizet Doprecyzuj, co to znaczy, że nie możesz nadać przesyłki? Pojawia Ci się jakiś błąd, masz kłopot w konkretnym punkcie?
One Box nie chce przyjąć - wyskakuje jakiś komunikat - następnym razem zrobię zdjęcie
W Żabce i w Dino panie powiedziały, że kod im nie przechodzi i nie mogą przyjąć przesyłki.
Za około 3 godziny będę miał możliwość spróbować jeszcze raz w innych miejscach. Może na podstawie nr zamówienia ktoś z moderatorów może sprawdzić co jest z tą przesyłką?
@edizet Podaj przykładowy numer zamówienia.
9bf14520-4625-11f0-b900-e9de9fa7f16c
@edizet Konsultuję sprawę.
@edizet Otrzymałam informację, że doradca się z Tobą skontaktuję 😉
Napisał do mnie pracownik, cytuję :
W przypadku paczek z początkiem A00 nie ma możliwości nadania ich ani w Żabce, ani w Dino.
Takie paczki mogą Państwo nadać jedynie w automatach Allegro One Box oraz punktach partnerskich Allegro One.
Listę punktów oraz automatów, w których nadać można paczkę znajdą Państwo po tym linkiem:
https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas?srsltid=AfmBOoq7OJYPNjh7Dr9oSKFr5g9LEHsoMCQnoGoTQcnjQAYau...
Próbowałem w następnym Allegro One Box i dalej nie chce przyjąć. Te dwie maszyny są w różnych powiatach AL024KOS i AL009KWA
Komunikat na ekranie widoczny na zdjęciu, Kod QR przekierowuje na mapkę lokalizacji. Oba automaty na tej mapce są, ale przesyłki nie chcą przyjąć.
@edizet Kontynuuj proszę korespondencję z doradcą i wyślij zrzut ekranu z wiadomości.
@edizet sprawdź czy jesteś w zasięgu kuriera łone
Jestem, ale nie ma możliwości żebym czekał na niego/nią. U nas akurat dziewczyna jeździ 🙂