anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

reset etykiety

MAMY ROZWIĄZANIE!
karjob
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, nie zauważyłam że trzeba wybrać OneBoxa do nadania i wybrał się automatycznie jeden daleki ode mnie - mógłbym prosić o reset etykiety dla przesyłki  kod nadania 29762C63 i wybranie innego paczkomatu na terenie mojego zamieszkania 

Dzięki i pozdrawiam!

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@karjob Czy chodzi o zamówienie z 18.02? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
karjob
#7 Wielbiciel#

Tak

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@karjob Etykieta usunięta 🙂 Teraz możesz wygenerować nową. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
karjob
#7 Wielbiciel#

ok a jeżeli kupujący wybrał taką opcję dostawy paczkomat  allegro one box , którego wogóle nie ma w moim mieście to co mam zrobić ? a przedmiot już został sprzedany

oznacz moderatorów
karjob
#7 Wielbiciel#

N_Nitka28 , ok a jeżeli kupujący wybrał taką opcję dostawy paczkomat  allegro one box , którego wogóle nie ma w moim mieście to co mam zrobić ? a przedmiot już został sprzedany

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@karjob Przykro mi, ale na Allegro Lokalnie możesz nadać paczkę Allegro One Box jedynie w zielonym automacie. 😞 

Wszystkie urządzenia Allegro One Box znajdziesz na mapie: https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas

W tej sytuacji zachęcam do znalezienia najbliższego automatu lub zaproponowanie klientowi innej metody dostawy. 

Wysyłam artykuł, w którym jest opisane jak nadawać przesyłki na Allegro Lokalnie. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
karjob
#7 Wielbiciel#

ok weszłam właśnie na mape i coś mi wyskoczyło tylko czy z  allegro one punkt można nadać czy tylko Allegro one box ? chyba ze to to samo ?

ale raczej nie bo przy wyborze miejsca nie wyskakuje mi nadal w mojej miejscowości, czyli pozostaje mi kontakt z klientem o zmiane innej metody dostawy 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@karjob Niestety- paczkę możesz nadać jedynie w automacie. Nie w punkcie. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:49973982
#2 Obserwator#

hej, mam podobną sytuację. Allegro lokalnie - sprzedany przedmiot, nadanie przez one box, i przy wyborze z mapki - miejsce nadania - nie ma w ogóle mojego miasta. Na liście dostępnej od was - miasto widnieje. Co robic?? wykorzystane inne przegladarki, cookies wyrzucone. help

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:49973982 Z jakiego miasta chcesz nadać paczkę?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:49973982
#2 Obserwator#

Koszalin

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:49973982 w Koszalinie nie ma Allegro One Box, a tylko w automacie paczkowym możesz nadać taką przesyłkę. W Koszalinie są jedynie Allegro One Punkty, podejrzewam, że to je widzisz na tej stronie

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@karjob oddaj kasę przez allegro, dostaniesz zwrot prowizji, poproś o kupno ponownie a przy wystawianiu usuń One Boxy bo będziesz miał taki problem zawsze, puki nie postawią Ci Automatu w okolicy 🙂 możesz też nadać paczkomatem ale to już poza allegro i drożej tylko dogadaj się z kupującym co by wiedział czym idzie 🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów
karjob
#7 Wielbiciel#

Ok wlasnie tak chyba zrobie ( jedna z tych dwóch opcji) 

oznacz moderatorów