Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro uszczęśliwiło mnie bez pytania takim cudem Allegro One Kurier - dostawa jutro
i zanim zdążyłam to wykasować, już mi w nocy klienci zamówili takie paczki.
i teraz pytanie: gdzie to można nadać?
@pixiwroclaw allegro samo nic nie dodaje do dostaw, sam żeś dodał 😄
Tego kuriera nadasz tylko przez podjazd i odbiór 😞
dzięki za rzeczowe podejście, tylko Allegro przysłało maila o takim temacie
@pixiwroclaw poważnie takie rzeczy robią 😞 przecież to się nadaje do prokuratury 😉 a przynajmniej do UOKiK 😄
Już na siłę wciskają tego gniota sprzedawcom ?
Były już posty tego nie nadasz poza podjazdem kuriera 😞
i w mailu napisali, że
Możesz zanieść przesyłkę do Allegro One Box albo Allegro One Punkt lub zamówić podjazd kuriera.
tylko że dzisiaj w punkcie gdzie zawsze przyjmują Allegro One odmówili ich przyjęcia i stą to pytanie
@pixiwroclaw Których zamówień dotyczy ten problem?
nr płatności mam taki d1ba087a-f3ba-11ed-9e8f-bf7b65a12a16
@pixiwroclaw Jesteś pewnien, że to poprawne numery? Niestety nie mogę zlokalizować tych zamówień.
Doprecyzuj kwestię lokalizacji firmy i magazynu. Jaki to ma konkretnie związek ze zgłaszaną sprawą?
Podaj mi też numery ofert, do których nie dodawałeś metody dostawy Allegro Kurier One, a jednak jest w nich dostępna.
oferta nr 13172312260 i 13534076219
zakup z 16 maj 2023, 09:26 i 16 maj 2023, 16:16
dzisiaj już wyłączone z opcji dostawy
problem jest taki, że paczki leżą w magazynie w Oleśnicy a nie we Wrocławiu i nie wiem czy kurier przyjedzie do Oleśnicy?
pomijam fakt, że usługa nazwana jest Allegro One Kurier - dostawa jutro, podczas gdy mam ustawione czas wysyłki 3 dni robocze
mogę prosić o jakąś pomoc? bo nie wiem co z tymi paczkami...
problem jest taki, że firma jest zarejestrowana we Wrocławiu ale magazyn jest w Oleśnicy, 45 km od siedziby
@pixiwroclaw metoda One Kurier została dodana automatycznie do ofert, w których były już dostępne metody One Box i One Punkt. Stało się to zgodnie z zapowiedziami z 27.04 oraz 8.05. Sprzedawcy otrzymali w tej sprawie od nas maile.
W kwestii realizacji tych zamówień wskaż proszę kod pocztowy dla Twojego magazynu. Tutaj sprawdzisz, czy jest on obsługiwany przez Kuriera One. Jeśli okaże się, że nie, możesz zawieść przesyłki do automatu One Box we Wrocławiu lub skontaktować się z kupującymi w celu anulowania zamówienia/ustalenia alternatywnej metody dostawy.