Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jaki np Plac Teatralny 13 45-056 Opole i...?
OK tylko szybko
Tu może cię spotkać rozczarowanie. Były przypadki , że paczki Allegro One po tydzień lub dłużej były dostarczane. Chociaż w moim przypadku to w ciągu 3 dni otrzymuję.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Nic się nie zmieniło, proszę mi ustawić proponowany adres Plac Teatralny 13 45-056 Opole i...?
Czy ktoś mi pomoże bo jest to już wkurzające, dużo gadania a problem wciąż mam
@LOK_2009 Próbujesz nadać paczkę? Widzę, że nie wygenerowałaś etykiety w Allegro Lokalnie, więc nie mogę jej usunąć. Jeśli chodzi właśnie o to, wygeneruj etykietę z wpisanym błędnym adresem i daj zać. Usunę ją i będziesz mogła wygenerować nową.
Jeżeli chodzi Ci o coś innego, opisz dokładnie całą sprawę.
Rozumiem, nie wiedziałem że etykietę trzeba wygenerować , już to robię
Już wygenerowałem, proszę teraz zmień na Plac Teatralny 13 45-056 Opole i...?
@LOK_2009 Usunęłam etykietę. Możesz teraz wygenerować nową z poprawnym adresem.
Wciąż mam adres wysyłki 3 Maja 20 K, 55-200 Oława, chcę wysłać opole plac teatralny, już jestem tak wkurzony w co się wpaprałem. Z In post nie było problemu a tu nie zauważyłem że w jakieś badziewie wchodzę. Jeszcze raz ostatni proszę o pomoc ale taką bez picu.
Moderatorko Natalio od samego rana chcę zmienić adres nadania, Oława jako adres nadania wciąż mnie się wpisuje a to jest odetnie setki kilometrów, chcę wysłać z Opola Plac Teatralny 13 bo to najbliżej mnie i tak mi wcześniej zaproponowano przez LEW 433, 221 Demiurg