Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wydaje mi się ze niechcący wybrałam punkt nadania przesyłki w automacie allegro onebox
czy jest możliwość anulowania etykiety 23B98974?
Nie wiem czy nie zwróciłam uwagi (założyłam ze tak jak w paczkomacie Inpostu paczkę mozna nadać w dowolnym automacie) ale zaciągnęło mi lokalizacje z miasta odległego o 80 km. I nie można tego w żaden sposób teraz zmienić:(
@annia07 W zamówieniu, o którym piszesz metoda dostawy to Allegro One Box i takie przesyłki na Lokalnie można nadawać wyłącznie w automatach.
Tak, zdaję sobie z tego sprawę.
Ale przesyłkę można nadać wyłącznie w jednym wskazanym automacie (a nie tak jak w przypadku Inpostu, każdym), i nie wiem czy przez nieuwagę, ale jako automat do nadania paczki został wybrany ten w Miastkowie Kościelnym (a jestem w Warszawie).
W związku z czym pytałam o możliwość anulowania etykiety, abym mogła nadać paczkę przez automat znajdujący się w Warszawie, a nie w mieście odległym o 80 km.
Sprawę rozwiązałam kontaktując się z kupującym i wysyłając przesyłkę przez Inpost, nie mniej jednak wciąż byłabym wdzięczna za anulowanie przesyłki, aby nie dostawać przypomnień od allegro o wysłaniu paczki którą już nadałam
Ania
@annia07 Usunęłam etykietę.