@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry,
zwracam się z prośbą o ręczną weryfikację promocji „Polecaj Allegro Pay”.
Aktywowałam dziś Allegro Pay z zamiarem skorzystania z polecenia, jednak proces został najprawdopodobniej dokończony przez aplikację, a nie bezpośrednio po wejściu z linku polecającego, przez co kupon 50 zł nie został naliczony.
Podkreślam, że usługa została przeze mnie faktycznie aktywowana, a moją intencją było skorzystanie z promocji zgodnie z jej założeniem. W tej sytuacji brak naliczenia kuponu wygląda na efekt techniczny/ścieżki przejścia w aplikację, a nie brak spełnienia celu promocji.
Bardzo proszę o indywidualne rozpatrzenie sprawy oraz informację, czy kupon 50 zł może zostać przyznany ręcznie po weryfikacji.
Dane do sprawdzenia:
mój login: monillove
login osoby polecającej: Client:37314658
data aktywacji Allegro Pay: 31.03.2026
Jeśli to możliwe, proszę o przekazanie sprawy do ręcznej weryfikacji, a nie wyłącznie standardowej odpowiedzi systemowej.
Dziękuję i proszę o pomoc w rozwiązaniu tej sytuacji. Pozdrawiam, [edycja]
@monillove Podaj proszę link aktywacyjny.
to link, który dostałam od osoby polecającej, przez niego dokonałam rejestracji
@monillove Weryfikuję sprawę.
Dziękuję.
@monillove Kupony zostały dodane.
Dziękuję, pozdrawiam.
@N_Nitka28 napisał(a):
@monillove Kupony zostały dodane.
Witam, mam problem i osoba, która aktywowała allegro pay z mojego polecenia nie otrzymała kuponów za aktywację oraz ja nie otrzymałem kuponu za polecenie login osoby poleconej zaczyna się od ppolit, osoba rozpoczęła aktywację usługi, lecz pomyliła konta i dokończyła ją na innym koncie [edycja], czy jest taka możliwość żeby dodali państwo kupon manualnie za polecenie i aktywacje mi oraz podanej osobie?
@Client:142312046 Jeśli osoba, której poleciłeś Allegro Pay, ostatecznie nie skorzystała przy aktywacji z Twojego linku, warunki promocji nie zostały spełnione i nie możecie otrzymać kuponów.