anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

50 zł za aktywacje i polecenie

monillove
#7 Wielbiciel

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry,
zwracam się z prośbą o ręczną weryfikację promocji „Polecaj Allegro Pay”.
Aktywowałam dziś Allegro Pay z zamiarem skorzystania z polecenia, jednak proces został najprawdopodobniej dokończony przez aplikację, a nie bezpośrednio po wejściu z linku polecającego, przez co kupon 50 zł nie został naliczony.

Podkreślam, że usługa została przeze mnie faktycznie aktywowana, a moją intencją było skorzystanie z promocji zgodnie z jej założeniem. W tej sytuacji brak naliczenia kuponu wygląda na efekt techniczny/ścieżki przejścia w aplikację, a nie brak spełnienia celu promocji.

Bardzo proszę o indywidualne rozpatrzenie sprawy oraz informację, czy kupon 50 zł może zostać przyznany ręcznie po weryfikacji.

Dane do sprawdzenia:

mój login: monillove

login osoby polecającej: Client:37314658

data aktywacji Allegro Pay: 31.03.2026

Jeśli to możliwe, proszę o przekazanie sprawy do ręcznej weryfikacji, a nie wyłącznie standardowej odpowiedzi systemowej.

Dziękuję i proszę o pomoc w rozwiązaniu tej sytuacji. Pozdrawiam, [edycja]

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@monillove Podaj proszę link aktywacyjny. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

monillove
#7 Wielbiciel

https://allegro.pl/logowanie?origin_url=%2Fmetody-platnosci%2Fallegro-pay%2Fpolecam%2Fv9%2Fc92bfd84-...

to link, który dostałam od osoby polecającej, przez niego dokonałam rejestracji 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@monillove Weryfikuję sprawę. 

Nicol
oznacz moderatorów

monillove
#7 Wielbiciel

Dziękuję.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@monillove Kupony zostały dodane. 

Nicol
oznacz moderatorów

monillove
#7 Wielbiciel

Dziękuję, pozdrawiam. 

oznacz moderatorów

Client:142312046
#7 Wielbiciel

@N_Nitka28  napisał(a):

@monillove Kupony zostały dodane. 

Witam, mam problem i osoba, która aktywowała allegro pay z mojego polecenia nie otrzymała kuponów za aktywację oraz ja nie otrzymałem kuponu za polecenie login osoby poleconej zaczyna się od ppolit, osoba rozpoczęła aktywację usługi, lecz pomyliła konta i dokończyła ją na innym koncie 
[edycja], czy jest taka możliwość żeby dodali państwo kupon manualnie za polecenie i aktywacje mi oraz podanej osobie?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:142312046 Jeśli osoba, której poleciłeś Allegro Pay, ostatecznie nie skorzystała przy aktywacji z Twojego linku, warunki promocji nie zostały spełnione i nie możecie otrzymać kuponów.

Natalia
oznacz moderatorów