Po złożonej reklamacji allegro ochrona kupujących zleciło mi rekompensatę,z czego rzecz była brana przez Allegro PayU zwrócili mi tam owe środki.Po czym rozliczyli nadpłatę.Dzisaij dostałam wiadomość po 2 dniach że przez pomyłkę sytemu oddali mi dwa razy lecz ja tego dwa razy nie otrzymałam na konto ani nie ma dwóch nadpłatę na owej transakcji
Zrobiłam bym im jakieś zrzuty z Allegro pay czy nawet z konta bankowego (oczywiście wyszukiwarka ustawiona tylko na Allegro), że nie dostałam.
Po drugie napisałabym, ze prawdopodobnie jak wszystkie tego typu transakcje druga płatność się odbije i wróci tam skąd przyszła w ciągu kilku dni roboczych. Co w sumie powinni sami wiedzieć, ale w sumie różnie z nimi bywa...
Z banku mółbyś poprosić o zaświadczenie o nieotrzymaniu takiej wpłaty. Jednak tu to nawet nie wiadomo co to za bank... Pewnie byś musiał się Allegro prosić o sprawdzenie, a jak widać u nich jeden dział nie ogarnia co robi drugi...
No chyba, że ekipa ratunkowa ma lepsze pomysły? @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@JustynaS1202 Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości i oczekiwanie na odpowiedź w zgłoszeniu numer 60409124. Doradca będzie mił możliwość zweryfikowania, czy przelew został prawifłowo zweryfikowany i w razie potrzeby podjąć odpowiednie działania.