Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy wypełnianiu formularza zwrotu produktu dochodzę do ostatniego etapu, na którym chcę zmienić nieaktualny adres, na który wcześniej zostało wysłane uszkodzone urządzenie. Po kliknięciu przycisku „Zmień” zostaję przeniesiony na odpowiednią stronę, ale po kliknięciu „Dalej” pojawia się komunikat błędu: „Coś poszło nie tak, spróbuj ponownie później”.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu lub naprawienie wskazanego błędu.
@Lukeue bardzo proszę o podesłanie zrzutów ekranu, z kolejno wykonywanych kroków, na których widoczne będzie całe okno przeglądarki. Możesz je przesłać na adres spolecznosc@allegro.com, w treści wiadomości, podaj proszę link do tego wątku.
@Lukeue dziękuję za zrzuty! Przesłałam je w konsultacji i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
@Lukeue wracam z informacjami.
Obecnie nie ma możliwości zmiany adresu podczas składania reklamacji (zespół, który zajmuje się czatem reklamacyjnym i tą zakładką wciąż rozwija jej funkcje).
Rozwiązanie to podanie nowego adresu w czacie reklamacyjnym ze sprzedawcą.
Czat będzie dostępny w zakładce Moje zakupy, w szczegółach tego zakupu, a informacja tam zawarta będzie wiążąca dla sprzedającego (czyli powinien wysłać nowy produkt, jeśli takie rozwiązanie ustalicie, na adres podany na czacie).