anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak drugiego kuponu z allegro pay

Client:115484366
#7 Wielbiciel

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_

Dzień dobry, z dwóch domniemanie otrzymanych kuponów 40 zł otrzymałam jeden. Czy jest to jakiś błąd, czy czegoś nie doczytałam w regulaminie?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:115484366 sprawdziłam Twoje konto i przyznaliśmy Ci dwa kupony, z czego jeden już wykorzystałaś, a drugi jest ważny do dziś. Czy możesz pokazać mi zrzut swojego ekranu z etapu płatności za zamówienie? 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

IMG_8197.jpeg

Właśnie na tym etapie się nie wyświetla. Sprawdziłam na kilku różnych przedmiotach dla pewności, wynik jest ten sam. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:115484366 dziękuję. Sprawdzimy przyczynę tych problemów i wrócę do Ciebie z informacjami gdy tylko otrzymam wieści w Twojej sprawie. 

Ola
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dobry wieczór,

Okazało się, że jest to moje niedopatrzenie, więc przepraszam za kłopot. Testowo weszłam na stronę internetową, gdzie znalazłam strzałki w prawo i w lewo do przesuwania, które nie są widoczne w aplikacji. Stąd konsternacja. Kupon był gdzie być powinien. Mimo to dziękuję za szybką reakcję i chęć pomocy ^^

Miłego dnia życzę

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:115484366 cieszę się, że wszystko działa poprawnie i kupon został odnaleziony 🙂 
Miłego dnia!

Basia
oznacz moderatorów