Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj aktywowałem Allegro Pay. Otrzymałem potwierdzenie e-mail oraz mogę już wybrać taką formę płatności. Przed aktywacją miałem informację, że dostanę dwa kupony po 25zł po pomyślnej aktywacji. Niestety nie otrzymałem tych kuponów. Proszę o weryfikację.
@bacus01 poprosiłam już o sprawdzenie Twojego konta, więc jak tylko dostanę wieści, wrócę do Ciebie z informacjami.
@bacus01 dodaliśmy już brakujące kupony do Twojego konta. Oba są ważne do 16 lipca.
Dostałem tylko jeden kupon na 25zł, który wykorzystałem wczoraj wieczorem. Drugiego kuponu 25zł wciąż brak na koncie. Proszę o ponowną weryfikację.
@bacus01 Wyjaśniam to z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
Czy sprawa została już wyjaśniona?
@bacus01 tak, drugi kupon jest już na Twoim koncie 🙂
Dzień dobry.
U mnie występuje ten sam problem. Aktywowałem dziś usługę Allegro Pay i widzę już taką możliwość płatności przy zakupie. Niestety nigdzie nie mam widocznych, ani opcji wykorzystania kuponów 2x30zł za aktywację jw.
Proszę o wyjaśnienie i interwencję.
@Semen_Iron Konsultuję tę sprawę.
Dzień dobry, niestety u mnie podobna sytuacja. Mimo aktywacji Allegro Pay, a nawet skorzystaniu z niego, na moim koncie nie widnieją obiecane dwa kupony za 30zł. Prosiłbym o wyjaśnienie. Pozdrawiam
@Mikronow Konsultuję Twoje zgłoszenie. Wkrótce wrócę z odpowiedzią.
@Semen_Iron Dziękuję za cierpliwość. Przyznaliśmy Ci przed chwilą kupony.
Zadziałało, dziękuję.
U mnie jest identyczna sytuacja - aktywowałam Allegro Pay, kuponów brak 😞
@Client:48926419 Kupony przyznano na Twoje konto i miałaś czas na ich wykorzystanie do 16.07.2025.