Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
@armen_wce Kupon został dodany 😉
@Client:139596415 Kupon został przyznany 😉
U mnie też taka sama sytuacja. Nie pojawił się kupon za aktywację allegro pay i zakupy. Proszę również o weryfikację. Dziękuję
Dzień dobry u mnie taka sama sytuacja brak widocznego kuponu po aktywacji allegro pay mógłby ktoś to zweryfikować?
Dzień dobry, aktywowałem Allegro Pay i nie dostałem kuponu, proszę o pomoc.
Ja również nie otrzymałam kuponu.
Cześć @Client:140315577, kupon został przyznany 🙂
To ja też poproszę o sprawdzenie mojej sprawy, co prawda zakupu dokonałem dzisiaj ale na wszelki wypadek nie zaszkodzi zerknąć 🙂
Cześć @mar-ku, @Client:97206143 i @Grzesiek_vip, kupon powinien pojawić się w ciągu 2 dni roboczych od spełnienia warunków promocji. Gdyby się tak nie stało, dajcie proszę znać.
Aktyeowalem allegro pay zrobilem nie dostalem kuponu. Zdazylem kupic produkt i nadal nic
wszystko było zrobione w terminie promocji zgodnie z instrukcjami @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam to samo aktywowałem allegropay ale kuponu nie dostałem. Cos albo nie dziala albo ta oferta to lipa...