Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
Poproszę o pomoc, wczoraj aktywowałem allegro pay.
@Client:102750339 Masz już kupon na koncie.
@Grzesiek_vip Kupon jest już na Twoim koncie.
@Client:47725853 Kiedy aktywowałeś Allegro Pay?
Dzis o 14
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Hej, założyłam dzisiaj Allegro Pay i też nie widzę kuponu na 100 zł. Byłabym wdzięczna za pomoc :).
Aktywowałam opcję Allegro Pay i nie dostalam kuponu. Dokonalam rowniez zakupu, na ktorym chcialam wykorzystac ten kupon za aktywowanie AllegroPay. czuję się wprowadzona w błąd. Prosze o pozytywne rozpatrzenie reklamacji i podeslanie kuponu.
@Client:140355859 Dodaliśmy kupon do Twojego konta.
@17andrzej Kupon jest już na Twoim koncie.
Brak kuponu 100pln za aktywację allegro paj proszę o spłatę zakupów 100pln
Witam, czas tej promocji ważny jest do końca dnia, natomiast po aktywowaniu nie dostałam tego kuponu. Nie mogę nawet przez skopiowanie linku lub czegokolwiek wejść w stronę tej promocji/regulamin. Jest to zwykle oszustwo? Chciałam jeszcze skorzystać z kodu i promocji ale widzę że Allegro nie do końca przynzaje kody za swoje akcje promocyjne
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dlaczego nie mam kuponu 100pln za założenie allegro pay i zkupy
Nie dostałam od dwóch dni kuponu 100zl za aktywację allegro pay
@Client:109317060 Masz już kupon na koncie.
Aktywowałam Allegro Pay. Przy pierwszym zakupie miałam otrzymać zniżkę w postaci kuponu 100 zł. Niestety tak się nie stało. Dlaczego?
@dajana76 Masz już kupon na koncie.
Hej, założyłam dzisiaj Allegro Pay i też nie widzę kuponu na 100 zł. Byłabym wdzięczna za pomoc :).