Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
@spoolem Nie rozumiem. Gdzie napotykasz problem? Nie możesz wykorzystać kuponu? Wyślij zrzut ekranu co widzisz. Może jesteś zalogowany na innym koncie?
@spoolem Usługa jest aktywna. Kupon możesz wykorzystać jedynie przy płatności Allegro Pay.
tak wiem ale nie mogę wybrac tej metody, jak widzisz na zrzutach najpierw jest napisane zeby aktywowac allegro pay jak klikam aktywuj wyskakuje ze jest aktywne a pozniej po kliknięciu "rozumiem" znow jest komunikat aktuwuj, widac to na zrzutach ekranu
@spoolem Wykonaj proszę poniższe kroki: wyczyść przeglądarkę i usuń pliki cookies (tzw. ciasteczka), sprawdź, czy problem występuje na innej przeglądarce/urządzeniu.
Upewnij się również, że jesteś zalogowany na prawidłowym koncie. Daj znać 🙂
wszystko zrobiłem jak pisałaś, również jestem zalogowany na właściwym koncie - dalej to samo...
Dzień dobry,
na moim koncie wyświetliła się informacja o promocji, w ramach której po pierwszej aktywacji usługi Allegro Pay miał zostać przyznany kupon o wartości 100 zł. Spełniłam wszystkie warunki akcji: mam konto osobiste, aktywowałam Allegro Pay po raz pierwszy, dokonałam już zakupów z użyciem tej metody płatności, jednak kupon nie pojawił się na moim koncie w zakładce Kupony Allegro.
Po kontakcie przez formularz pomocy uzyskałam informację, że kupon pojawi się po 2 dniach od aktywacji. Czekam już dłużej niż wskazany termin, a kuponu nadal nie otrzymałam.
Proszę o weryfikację sprawy.
Z góry dziękuję za pomoc.
@Client:102650470 Weryfikuję Twoją sprawę. Wrócę z odpowiedzią jak tylko otrzymam informację.
@Client:102650470 Wracam z odpowiedzią. Kupon został przyznany 😉
Czekam juz 2 dni (zaraz 3) i nic. Nie pojawił sie żaden kupon, a aktywowałem Allegro Pay 1 raz. Nie wiem czy ta promocja wogole istnieje w takim razie.
@Client:104893857 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
@Client:104893857 kupon jest już dostępny na Twoim koncie 🙂
Zachęcony otrzymaniem kuponu na 100 aktywowałem usługę allegro pay, lecz nie otrzymałem żadnego kuponu na żadnym etapie transakcji.
Ściema?
Bait?
Cóż pewnie dezaktywacja tej uslugi juz nie bedzie taka prosta.
Cześć, @Client:105158378. Już to wyjaśniam - wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko otrzymam więcej informacji.
@Client:105158378, już otrzymałeś kupon w tej promocji - jest aktywny do 30 listopada.
No i dokonałem następnych 2 zakupów w allegro pay i nie do wiary. Kuponu nigdzie nie widać. Ściema i bait. Odradzam.
I męża ta sama sytuacja, dodatkowo brak odpowiedzi bo cały czas weryfikują dlaczego brak kuponu
Ściema na potęgę.
Pewnie jakoś ten kupon działa jakoś, ale jak to dziadostwo aktywować? Dlaczego jesli jest i jak w opisie mozna korzystać z niego przy kilku zakupach aż do wykorzystania środków to nie jest automatyczny, lub nie zaimplementowano dodatkowego okna na kupony rabatowe?
Ściema i bait. Ma byc trudno i wręcz niemozliwe.
następna karta kredytowa. Spłacić, pozbyć sie i zapomnieć.
Odradzam.
Dodatkowo podzieliłem zakupy na 2 części, bo ponoć kupon działa przy kolejnym zamówieniu, zatem zapłaciłem za 2 przesyłki od jednego sprzedawcy- niby 11 pln niecałe, ale po co....
Zostalo spłacić to dziadostwo I zapomnieć.