Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam poleciłem allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy w tym kupony 75 i 25zl nie doszły. Proszę o pomoc
Dzień dobry , nie otrzymałem kuponu za polecenie programu allegro pay. Czy mógłbym prosić o sprawdzenie ?
Konto osoby której poleciłem allegro pay: Ulasmiechowska
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
To już przestaje troszkę być śmieszne. Zaraz miną 72 godziny odkąd użytkownik 137176885 założył Allegro Pay z mojego polecenia.
To czwarte moje polecenie i po raz kolejny sytuacja ta sama. Kuponów na 75 i 25 brak..
Proszę o jego szybkie przyznanie!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, został mi przyznany jeden kupon 75 zł i 15 zł nie wiem za co, nadal czekam na kolejny kupon 75zł, coś wiadomo?
Dzień dobry @Client:102521528! Teraz wszystko powinno się zgadzać 🙂
Ja oraz znajomi nie otrzymaliśmy kuponu za zarejestrowanie się poprzez link polecający.
Mój nick to: Deer95
Wczoraj zarejestrowano się na allegro pay oraz dokonano zakupu nick: Client:42845971
Natomiast dziś zarejestrowano się z nicku:Client:108210790
Ja nie otrzymałam kuponów za polecenie, znajomi również.
Proszę moderatorów o sprawdzenie 🙂
Cześć @deer95, dziękuje za zgłoszenie. Przekazałem sprawę do weryfikacji przez odpowiedni dział. Jak tylko otrzymamy odpowiedź, wrócimy do Ciebie 🙂
@matt_rose Dziękuję, czekam na informację.
Wracam @deer95, kupony zostały przyznane, wszystkie są ważne do 2025-08-20 🙂
@matt_rose Faktycznie. Ja (polecający) otrzymałam kupony, natomiast dwie nowo zarejestrowane osoby nie mają na swoich kontach.
Client:42845971 oraz Client:108210790
@deer95 Kupony już powinny pojawić się na kontach, które wymieniłaś 🙂
@matt_rose Bardzo dziękuje za poświęcanie czasu. Na jednym koncie pojawił się kupon 25zł natomiast na Client:108210790 nadal nie ma..
Przepraszam, ale czy zawsze to tak wygląda? taka walka o kupony, które w sumie się należą ponieważ allegro w przenośni wyskakuje z lodówki, zachęcając do wzięcia udziału w promocji.
Walczę o to od wczoraj, trochę mi głupio w stosunku do użytkownika, który zarejestrował się w allegro pay, z obietnicą, że jeśli zarejestruje się z mojego linka otrzyma z tego tytułu benefit...
Ile czeka się na kupon za polecenie Allegro Pay? Osoba, której poleciałam Allegro Pay z linku polecającego, aktywowała usługę w sobotę, jednak do tej pory nie otrzymaliśmy kuponów.
@jszczygiel1 Proszę, podaj login osoby, której poleciłeś Allegro Pay oraz wskaż link polecający.
Client:121761118
https://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v6/603fca2e-87f3-4be6-bd41-77c0cae00f89
W trakcie aktywacji allegro pay, wyskoczyła informacja o tym, że jest to otwierane z mojego polecenia
@jszczygiel1 Dziękuje, przekazałem Twoją sprawę do odpowiedniego działu. Jak tylko otrzymamy odpowiedź, wrócimy do Ciebie 🙂
Wracam @jszczygiel1, kupony zostały przyznane, oba ważne do 2025-08-20 🙂
Dziękuję, ja otrzymałam kupon, ale osoba, której poleciałam Allegro Pay nie dostała żadnego kuponu.
@jszczygiel1 osoba, której poleciłeś Allegro Pay również ma już kupon na koncie.
Polecilam kogos na allegro pay. Dolaczyl , mojego linku i zrobil zakupy. Nie dostalismy bonusu.
Link: https://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v6/75ae6eda-bea5-4b0c-8566-33c32ff09bde
Moj login: madziusia944
Login poleconego: WaSki1992
Cześć @madziusia944, zgłosiłem brak kuponu do odpowiedniego działu. Gdy tylko otrzymamy odpowiedź, wrócimy do Ciebie 🙂