Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam poleciłem allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy w tym kupony 75 i 25zl nie doszły. Proszę o pomoc
Dzień dobry @Client:109311321, dziękuję za zgłoszenie! Poprosiłam o weryfikację, możliwe jednak, że otrzymamy odpowiedź dopiero po weekendzie, dlatego poproszę o cierpliwość.
Dzień dobry.
Również mam tą samą sytuację.
Allegro pay z mojego polecenia założone a brak kuponów.
Login osoby która skorzystała z polecenia
Client:113455384
Pozdrawiam.
Dzień dobry @Client:36805578! Dziękuję za zgłoszenie!
Poprosiłam o weryfikację, jednak możliwe, że odpowiedź otrzymamy dopiero po weekendzie, dlatego poproszę o cierpliwość.
podsyłam loginy, mój tak jak wcześniej crashwed, osoba polecona Client:60659804
@crashwed dzięki! Poprosiłam o weryfikację, jednak możliwe, że odpowiedź otrzymamy dopiero po weekendzie, dlatego poproszę o cierpliwość.
Tak samo jak dużo osób w tym temacie polecilem allegro pay 11.08 dana osoba dokonała zakupu, a kuponów wciąż brak
Moja nazwa Pydzell
Nazwa osoby poleconej Zann4
@Pydzell Poprosiłam o weryfikację, prawdopodobnie odpowiedź otrzymamy dopiero po weekendzie, dlatego poproszę o cierpliwość.
Cześć, @Pydzell. Przyznaliśmy już kupony.
Cześć, @Client:36805578. Przyznaliśmy kupony.
Cześć, @Client:109311321. Kupony zostały przypisane do Waszych kont.
Witam przekazałem link promocyjny 75 zł i 25 zł którego nie otrzymaliśmy proszę o odp
@Client:109529406 podaj proszę login osoby, która aktywowała Allegro Pay z Twojego polecenia.
Witam poleciłem link allegro pay i nie mam kuponu 75zl
Cześć, @Client:109529406. Proszę, podaj nazwę konta osoby, która aktywowała usługę z Twojego polecenia.
Również poleciłem poprzez link https://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v6/998ac5ef-376d-427c-80f1-a64aeae9fee1 i nie otrzymałem kuponu.
Cześć, @Client:48994920. Proszę, podaj nazwę konta osoby, której poleciłeś Allegro Pay.
Nie wiem jaki ma numer użytkownika i w regulaminie nie było informacji, że będę musiał kogoś męczyć takimi pytaniami. Dlata takich promocji powinna być wdrożona logiczna automatyzacja. Prosze o przyznanie kuponów w ciągu deklarowanych dwóch dni, lub sprawa zostanie zgłoszona do uokik.
@Client:48994920, potrzebujemy nazwy konta, aby sprawdzić, czy warunki promocji zostały spełnione i czy kupon może zostać przyznany.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Rowniez nie otrzymalem kodu za polecenie znajomego
ID konta znajomego - 103813764
@Client:56875954 weryfikuję brak kuponu na waszych kontach.