Witam. Dzisiaj mija termin spłat rat w allegro pay i zazwyczaj wcześniej była widoczna opcja spłaty tych rat w tej chwili nie ma jej, czyżbym nie zauważył jakiegoś komunikatu odnośnie zmiany spłat rat w allegro pay?
Proszę o sprawdzenie.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam dokładnie taki sam problem z jednym z zakupów. Pierwszą ratę zapłaciłem już w dniu zakupu przed świętami. Termin jej płatności mija dzisiaj i została już rozliczona. Chciałem dzisiaj zapłacić drugą ratę, ale nie ma nigdzie opcji, aby ją spłacić. Zawsze było takie pomarańczowe "spłać" i można było wybrać, czy chcę 1 ratę, czy resztę kwoty a teraz wcale nie ma takiej opcji. Jest tylko napisane, że twoje bieżące spłaty są rozliczone, sprawdź nadchodzące spłaty w harmonogramie. Proszę o pomoc. Nie działa to ani na telefonie, ani na tablecie, ani na komputerze. Inne zakupy mają normalnie opcję spłać, a ten jeden jej nie ma.
@rew2 @michal921992 Proszę, napiszcie w tej sprawie przez formularz kontaktowy.
Pisałem o 18:48 bez odzewu.
Jeśli masz termin do dzisiaj, to zrób przelew na numer rachunku podany w umowie zakupu allegro pay, jest on też widoczny w sekcji "informacje o zakupie" w panelu allegro Pay.
Ja mam termin za 29 dni, ale chciałem zapłacić szybciej, tak jak zawsze i nie ma takiej opcji.
W moim przypadku nie chodzi o jedną ratę...