Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, jakiś czas temu wystawiłam rzecz na allegro, nie pamiętam czy lokalnie czy jak i zablokowali mi konto…. Nie wiem totalnie dla czego, moim zdaniem nie naruszyłam żadnego regulaminu. Wystawiłam chyba konsole do grania i po chwili konto zablokowane. Mam wykupiony smart na rok z którego nie mogę korzystać! Czy moje konto zostanie odblokowane ? Co zrobiłam, że mi je zablokowali?
Powód powinien być na mailu a jak nie to pytaj:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Ani trochę nie pomocna odpowiedź.. wiem że jest regułami ale jakoś prostszymi słowami cokolwiek się da powiedzieć ?
No nie znamy dokładnie powodu. Zrób tak jak napisał @LEW433
Tutaj nic nie załatwisz.
Pierwsze co zrobiłam to napisałam właśnie tam wiadomość..już z 3 razy i nikt nie odpisuje.
Blokadę może zdjąć tylko Dział bezpieczeństwa ,mają pełną władzę nad naszymi kontami . Poprośmy nasze moderatorki o spojrzenie na sprawę @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ w czym jest problem z tym kontem?
@Client:92543033 wyjaśniliśmy powód blokady e-mailowo (sprawa nr 43453203).
Sprawa jest wziąć nie rozwiązana, nie mam odpowiedzi na żadnym z moich maili, czy moje konto można odblokować?
@Client:92543033 Odpowiedzi są udzielane zgodnie z kolejnością zgłoszeń.