Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pay Allegro na raty>nie musisz.
@Janusz_druch Jeśli masz na myśli Allegro Pay, to oczywiście nie musisz korzystać z tej opcji płatności. 🙂
Nie chodzi mi Paypro SA, (spółkę finansową) który przejmuje moje pieniądze aby przesłąc do sprzedającego
Sam mogę wystawić przelew do sprzedającego bez pośrednika, który nie jma żadnych gwarancji bankowych.
Czy to Allegro ma z nimi umowę ??
@Janusz_druch Przelew należy zlecić przez Allegro Finanse, czyli nie na konto sprzedającego, ale za pośrednictwem operatorów płatności. Możesz wybrać PayU lub Przelewy24.
Czy paypro SA jest moderatorem płatności Allegro skoro jest to teras spółka duńska niezależna od Allegro ??
Poza tym ja korzystam IPko i mogę bezpośrednio płacić na konto sprzedającego a nie na konto pośrednika, który nawet nie ma gwarancji bankowych ???? poniżej
@Janusz_druch Serwis Przelewy24 należy do PayPro. Umożliwia szybkie i wygodne płatności na Allegro. Jeśli chcesz, to możesz zmienić operatora płatności na PayU klikając w link [Zmień], który wyświetlimy na stronie z podsumowaniem płatności, przed przejściem do zapłaty.
PayU jest forma "karty kredytowej" mnie żadne kredyty nawet w tej formie nie interesują.
Chcę płacić sprzedającemu na jego konto,
Rozumiem, że nie ma takiej możliwości przy zakupach na allegro - nie jest dobre jak jakaś spółka bez gwarancji bankowych włada naszymi przelewami.
Ja na pewno nie zaryzykuję dużych kwot.
pozdr jd
Dzięki takiej formie płatności masz ochronę Allegro.
Gdyby Paypro było częścią allegro a nie zewnętrzną spółką akcyjną to bym w to uwierzył.
pozdr jd
Nikt Cię nie zmusza do kupowania na Allegro.
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią, tylko po to dyskutujemy aby usnąć pewne obawy o powierzeniu naszych pieniędzy spółce akcyjnej zewnętrznej a nie np: firmie Allegro
Większość płatności internetowych idzie przez "jakiegoś" operatora płatności.
Ja staram się płacić bezpośrednio na konto sprzedającego i nie mam problemów.
Ok. taka twoja wola. Ja wolę kupić bezpośrednio> prywatni. Firma > bywa różnie.
Dzięki za dyskusję - możemy cieszyć się, że każdy ma prawo wyboru co i gdzie i jak kupuje
pozdr jd
👍