Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Zakupiłam przez Allegro Pay przedmiot którego zakup anulowałam po kilku godzinach.
Wciąż widnieje informacja że mam za te kolczyki zapłacić.
@Klandestino bo sprzedawca nie spłacił twojego kredytu a kredyty się spłaca. Pisz do sprzedawcy o zwrot pieniędzy.
Bardzo dziękuję za informację. Zaraz napiszę.
Dziwne sytuacje są z tym Allegro Pay albo ja tego nie rozumiem, kupiłam plecak, odesłałam, otrzymałam zwrot na konto Allegro Pay jako zasilenie środków i to powinna być sprawa załatwiona. Dlaczego mam mimo wszystko za ten plecak zapłacić, ja go nie mam
Ale otrzymałaś już odpowiedź od @mirex2005 . Zakupy nie robisz od Allegro tylko na Allegro. Tu jest bardzo dużo, różnych sprzedających.
@Klandestino to może spłata dotyczy innego zakupu?
Nie. Napisałam jeszcze raz do Allegro o wyjaśnienie tej sytuacji .Nie mam zamiaru płacić za kolczyki które nawet do mnie nie dotarły czy plecak który zwróciłam.
Napisałam do sprzedawcy i otrzymałam taką odpowiedź ''Dzień dobry, zamówienie jest anulowane, wpłata została zwrócona przez Allegro Finanse. Prawdopodobnie przez błąd systemu otrzymuje Pani maile o ponownej płatności.''
@Klandestino poproś go o kod zwrotu z systemu allegro jeśli nie masz maila o zwrocie od allegro. System też księguje wpłaty trochę albo ma bugi
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ podaj moderacji nr zamówienia to jak się Panie pojawią to ci sprawdzą czy zwrot był i się saldo kredytu wyzerowało ze zwrotem
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Raz dwa się tym zajęli, przed chwilą wpłynęły pieniądze za kolczyki a plecaka z tego co widzę już nie muszę opłacać 🙂
Dzięki
@Klandestino Ale tak to działa, to zakup na raty i podpisujesz umowę z kredytodawca a nie z Allegro ani sprzedającym, dopóki ten zwrot, anulowanie nie zostanie zaksięgowane rozliczone to na Tobie spoczywa splata rat.https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-pay/allegro-pay-zwrot-lub-anulowanie-zakupu-przedmio...
Bardzo dziękuję.
@Klandestino czyli jeszcze kupiłaś kolczyki