Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry , ktoś mi wytłumaczy czemu nie dostałam jeszcze kodu zniżkowego za założenie allegro pay ? Wydaje mi się że wszystkie warunki zostały spełnione , konto ponad rok , zakup pierwszy za ok 100 zł
Na to musisz poczekać do jutra. moderacja wróci: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Iz0a1916 Na Twoim koncie nie widzę zakupu opłaconego przez Allegro Pay. Możesz mi podać numer tego zamówienia?
770d5070-3c56-11ef-b20f-ed3de6b3daca
@Iz0a1916 Dziękuję. Przekazałam sprawę do weryfikacji.
Coś już wiadomo ? @nat_not
@Iz0a1916 Otrzymałam informację, że nie spełniłeś warunku promocji https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-kupony-z-allegro-pay-w-okresie-16-04-2024-r-31-07-2...:
b. Uczestnik posiada Konto na Allegro od co najmniej 91 dni i w ciągu ostatnich 366 dni, obliczanych codziennie dla każdego z dni w Okresie trwania Promocji liczba Dni Transakcyjnych przypisanych do Konta Użytkownika wyniosła od 1 do 26 Dni Transakcyjnych,
lub
c. Uczestnik posiada Konto na Allegro dłużej niż 366 dni, w ciągu ostatnich 366 dniach liczba Dni Transakcyjnych była równa 0, zaś w okresie dłuższym niż ostatnie 366 dni Uczestnik posiadał co najmniej 1 Dzień Transakcyjny.
Co to jest „dzień transakcyjny” ?
@Iz0a1916 Dzień transakcyjny to dzień, w którym dokonałaś minimum 1 zakupu. Jeżeli zrobiłaś np. 20 zakupów w jeden dzień, to wciąż jest to jeden dzień transakcyjny