anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupon 100 zł allegro pay

Iz0a1916
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry , ktoś mi wytłumaczy czemu nie dostałam jeszcze kodu zniżkowego za założenie allegro pay ? Wydaje mi się że wszystkie warunki zostały spełnione , konto ponad rok , zakup pierwszy za ok 100 zł 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Na to musisz poczekać do jutra. moderacja wróci: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Iz0a1916 Na Twoim koncie nie widzę zakupu opłaconego przez Allegro Pay. Możesz mi podać numer tego zamówienia?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Iz0a1916
#7 Wielbiciel#

770d5070-3c56-11ef-b20f-ed3de6b3daca

IMG_9756.png

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Iz0a1916 Dziękuję. Przekazałam sprawę do weryfikacji.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Iz0a1916
#7 Wielbiciel#

Coś już wiadomo ? @nat_not 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Iz0a1916 Otrzymałam informację, że nie spełniłeś warunku promocji https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-kupony-z-allegro-pay-w-okresie-16-04-2024-r-31-07-2...:
b. Uczestnik posiada Konto na Allegro od co najmniej 91 dni i w ciągu ostatnich 366 dni, obliczanych codziennie dla każdego z dni w Okresie trwania Promocji liczba Dni Transakcyjnych przypisanych do Konta Użytkownika wyniosła od 1 do 26 Dni Transakcyjnych,
lub
c. Uczestnik posiada Konto na Allegro dłużej niż 366 dni, w ciągu ostatnich 366 dniach liczba Dni Transakcyjnych była równa 0, zaś w okresie dłuższym niż ostatnie 366 dni Uczestnik posiadał co najmniej 1 Dzień Transakcyjny.

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Iz0a1916
#7 Wielbiciel#

Co to jest „dzień transakcyjny” ? 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Iz0a1916 Dzień transakcyjny to dzień, w którym dokonałaś minimum 1 zakupu. Jeżeli zrobiłaś np. 20 zakupów w jeden dzień, to wciąż jest to jeden dzień transakcyjny

oznacz moderatorów