Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego nie otrzymałam kuponu na 25 złotych za uruchomienie Allegro Pay. Osoba wysyłająca mi linka z zaproszeniem również nie otrzymała. Mieliśmy otrzymać po 2 dniach i nadal nie mamy
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Wielu nie otrzymało monet mino spełnienia warunków, poczekaj na moderację.
Z kim z Allegro mogę skontaktować się by wyjaśnić tę sprawę
14. Dokonanie odbioru Monet promocyjnych będzie możliwe po upływie 2 dni roboczych od dokonania skutecznego Polecenia. Uczestnik powinien odebrać Monety promocyjne za pośrednictwem Konta w terminie 7 dni roboczych od spełnienia określonych warunków Promocji (dokonania skutecznego Polecenia). Nie odebranie Monet promocyjnych przez Uczestnika we wskazanym terminie, skutkuje anulowaniem Monet promocyjnych przyznanych Uczestnikowi w ramach Promocji.
Sprawdzaliśmy i nie ma żadnych monet
@Client:48339980 podaj proszę login osoby, która poleciła Ci Allegro Pay i mniej więcej kiedy to było.
To było 21.06.2024 mail osoby która przysłała mi linka to [edycja]
@Client:48339980 wyjaśniam to, poczekaj proszę na odpowiedź.
przepraszam bardzo, ale czy już coś wiadomo w tej sprawie?
Ciągle czekam na wyjaśnienie tej sprawy. Długo jeszcze?
Zadałam pytanie: dlaczego nie otrzymałam kuponu na 25 złotych za uruchomienie Allegro Pay. Osoba wysyłająca mi linka z zaproszeniem również nie otrzymała. Mieliśmy otrzymać po 2 dniach i nadal nie mamy. Jakiś czas temu proszono mnie bym podała login osoby, która poleciała mi Allegro Pay i mniej więcej kiedy to było. Podałam. 25.06.2024 dostałam wiadomość: wyjaśniam to, poczekaj na odpowiedź. Do dziś odpowiedzi nie uzyskałam.
@Client:48339980 po co zakładasz nowy wątek, przypomnij się w tamtym oznaczając moderatorkę !!!
już tam pisałam i nikt mi nie odpowiada
@Client:48339980 bo to forum dla użytkowników a moderatorki czasem pomagają a główną ich rolą jest pilnowanie porządku, poczekaj pewnie się tym zajmą w swoim czasie 🙂
To nie pisz w tej sprawie na forum. Moderacja nie ma jakiegoś naj obowiązku załatwić wszystkie sprawy na forum. Napisz normalny ticket. Jest rejestrowany, dostaniesz numer sprawy. Tam obowiązek występuje.
@Client:48339980 przepraszam, że czekałaś na odpowiedź!
Polecenie Allegro Pay jest skuteczne wtedy, gdy obie osoby zaakceptują Regulamin programu poleceń, a osoba, której polecono usługę, aktywuje ją bezpośrednio z linku polecającego.
Przykro mi, ale po wejściu w link, nie zaakceptowałaś regulaminu, a samą usługę aktywowałaś w innym miejscu. Dlatego nie spełniliście warunków promocji.