anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

E-mail z windykacją allegro.

Client:112309965
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Witam.

Mam pewien problem, otóż dostałem meila od windykację allegro że mam zaległość w kwocie 34.99 zł i allegro zablokuje mi sprzedaż. Jednak jeśli loguje się i wchodzę na rozliczenia allegro saldo wynosi 0 zł za cały okres użytkowania.Miałem jeszcze kiedyś drugie konto którego już od ponad roku nie używam, ale po zalogowaniu i sprawdzeniu tych rozliczeń też wydaje mi się że powinno saldo wychodzić 0zł. Proszę o pomoc.Czy mógł tu zajść jakiś bład po stronie allegro? Bo jednak jak jest jakaś zaległość to powinna jednak widnieć na saldzie w rozliczeniach a nie tylko na meilu. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

g_rajnert
#12 Orędownik#

Nie wykluczone że jakieś wyłudzenie. Do czasu wyjaśnienia - sugeruję nic nie klikaj z tego emaila (ani nie plac z linków itp).

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

E-meil przyszedł do mnie ze strony windykacje@allegro.pl wygląda na prawdziwy.Tylko własnie to jest dziwne że nie przychodzą mi żadne powiadomienia z aplikacji . Tylko meilowo.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:112309965 W aplikacji takie powiadomienia nie przychodzą.

Ta wiadomość przyszła na maila przypisanego do jakiego konta - tego z którego teraz piszesz czy drugiego o którym wspomniałeś? Logowałeś się na drugie konto i sprawdziłeś zakładkę rozliczenia z allegro?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Przyszła na konto które mam aktualnie te stare to nie używam już i jeśli coś przychodziło na starego meila to nawet na niego wglądu nie mam bo to inny adres mailowy nieużywany przeze mnie już dawno.A ze starego konta na allegro to korzystałem prawdopodobnie więcej niż rok temu więc NW czy to zaległości z roku wstecz czy co ? Na starym koncie na allegro też widnieje 0 zł w rozliczeniach.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:112309965 Na koncie, z którego tutaj piszesz, jest zaległa opłata w kwocie 34, 99 zł. Zobaczysz ją tutaj. To opłata za sprzedaż w ofercie z Allegro Lokalnie.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów