Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:96784149 Pieniążki są w panelu Allegro Pay. Jeżeli masz tam nadpłatę, pisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=8612321a-8c9e-446a-abd0-49c4b12e9391
Jeżeli chodzi Ci o coś innego, to napisz dokładnie, o co Ci chodzi.
Zamówiłam synowi wyprawkę do szkoły plecak piórnik wszystko do 1 kl wysłałam 23.08 kwotę 250.85 dziś dzwonię do allegro gdzie jest dostawa czemu tak długo twierdzą że żadnej kwoty takiej nie mają co tu się dzieje to nie jest 10 zł a zaraz szkoła zostaliśmy bez niczego
@Client:96784149 To był zakup w ramach Allegro Pay? Jeśli wysłałaś kwotę, to nie było Allegro Pay, bo wtedy nie wysyłasz kwoty, wysyła ją Allegro Pay. Sprawdź status tej wpłaty w zakładce Moje zakupy - Szczegóły zakupu - Rozwiń szczegóły zakupu. Jeżeli wpłata jest anulowana, pieniądze nie dotrą do sprzedawcy, tylko wrócą do Ciebie w ciągu 3 dni. W zakładce Moje zakupy Ponów płatność.
Kupiłaś to od Allegro, że dzwoniłaś do Allegro?
Kupilam przez allegro przelewem tradycyjnym pokazało się że że to jest wzór do wysłania tej kwoty więc PayU S.A ul Grunwaldzka 186 60-166 Poznań nr konta 27124069603496012266704954 wysłałam w tytule napisane tak Idt 2266704954PayU Alegro
Dzwoniłam na numer sprzedawcy Alegro od tego zamówienia mają 3 numery kont ale nigdzie tej kwoty 250.85 nie ma
@Client:96784149 Czyli to nie było Allegro Pay, tylko zwykły zakup opłacony przelewem tradycyjnym. Taki przelew dochodzi w ciągu 3 dni roboczych. Niczego w danych do przelewu nie zmieniałaś? Dane muszą być identyczne, jak we wzorze. Sprawdź status tej wpłaty w zakładce Moje zakupy. Rozpoczęta - poczekaj. Zakończona - sprzedawca otrzymał wpłatę. Anulowana - wpłata nie dotrze do sprzedawcy, tylko wróci do Ciebie. Jeżeli jest Anulowana, musisz ponowić płatność. Pierwsza, anulowana wpłata wróci do Ciebie w ciągu 3 dni roboczych.
Niczego nie zmieniałam a we wtorek już się pokazało anulowano a w poniedziałek wysyłałam pieniądze kartka w banku więc jak mam sprawdzić opcje mam znowu wysłać kwotę 250 jak nie otrzymałamwplaty zwrotu jak pan czy pani pisze pierwszych a jest piątek no już waruje a zaraz szkoła jestem w czarnej dupie Przepraszam
@Client:96784149 Płatność jest anulowana, a ponieważ płaciłaś przelewem tradycyjnym, konieczne będzie wskazanie danych do zwrotu tej wpłaty. Napisz w tej sprawie przez formularz. Do wiadomości załącz potwierdzenie wpłaty.
Jak ktoś nie umie kupować przez internet powinien wybrać się do sklepu stacjonarnego 🙂