anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odblokować wniosek Allegro Pay?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Alex31121992
#1 Nowicjusz#

Hej, jak mogę edytować lub wypełnić od nowa wniosek na allegro pay ? 

Zrobiłam literówkę we wniosku i allegro mi to zablokowało.

Niestety nie mogę tego edytować i wyplenić od nowa bo wyskakuje informacja żeby się skontaktować z allegro. 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
xyz96
#21 Demiurg#

No więc skontaktuj się bezpośrednio z Allegro Pay; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc Najszybciej jest na czacie.

oznacz moderatorów
amadejka
#8 Zapaleniec#

Ja  mam podobnie, zablokowałam sobie wniosek do allegro pay i Pani napisała mi ; nie ma możliwości odblokowania wniosku.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@amadejka sprawy związane z blokadą wniosku pomogą wyjaśnić Eksperci z Allegro Pay, dlatego bardzo proszę napiszcie tutaj Być może w Twoim przypadku konieczne będzie poczekanie 14 dni na ponowne złożenie wniosku, dla pewności napisz proszę do nas. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
amadejka
#8 Zapaleniec#

Czy jest tak, że kiedy raz wniosek jest zablokowany, nawet nie wiem dlaczego, to nie ma możliwości odblokowania go ? Miał ktoś taką sytuację?

oznacz moderatorów
amadejka
#8 Zapaleniec#

Pani z Mbanku napisała mi, że widzi, iż wniosek jest już zablokowany i niestety nie ma możliwości odblokowania go.

oznacz moderatorów
jolcia19761
#7 Wielbiciel#

Witam jak mam odblokowac wniosek ?

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

Witaj @jolcia19761 . Chyba tak 

blokada wniosku

oznacz moderatorów
amadejka
#8 Zapaleniec#

Pani z Mbanku napisała mi, że widzi, iż wniosek jest już zablokowany i niestety nie ma możliwości odblokowania go.

oznacz moderatorów
amadejka
#8 Zapaleniec#

No niestety mam pecha, błędnie wypełniłam wniosek i Pani z Mbanku napisała mi, że widzi, iż wniosek jest już zablokowany i niestety nie ma możliwości odblokowania go.

oznacz moderatorów
AGACHELM
#7 Wielbiciel#

Witam.czy udało się odblokować wniosek o Allegro Pay ?

ile czasu trwała blokada ?

U mnie sytuacja taka że zablokowali mi bo we wniosku podałam nr.tel. z konta męża który już miał tą usługę

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
AGACHELM
#7 Wielbiciel#

Konto Allegro Pay mam zablokowane od 14dni.....Konsultanci rozkładają ręce twierdząc że niema możliwości odblokowania bo to system blokuje do którego nie mają dostępu

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Pierwsze tu czytam takie coś, zawsze była możliwość odblokowania, zapytajmy o powód: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów