Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy zmiana numeru telefonu Allegro pay może pójść sprawnie i szybko tak jak wszędzie z potwierdzeniem sms? Dlaczego właściwie automatycznie nie zmienia się numer wraz ze zmianą głównym panelu konta ? Czy za każdym razem trzeba zamówić rozmówe . Pewnie temat już był ale może się coś już zmieniło i błądzę w nerwach jakby kompas Allegro zwodził
Używałam tego formularza 2 lub 3 razy w przeciągu pol roku, w kółko to samo im pisalam, ze nie mam już numeru 690.. i ze wszędzie mam podany 517.. i ze na ten **piiip**ny numer mają przychodzić powiadomienia w nie na numer którego już nie mam. Przepraszam za slowa ale juz brak mi słów na ta beznadziejna obsługe.
@andrzejjakis przykro mi, że masz takie doświadczenia, jednak nie jestem w stanie pomóc w tej sytuacji. Numer może zmienić jedynie Doradca Allegro Pay, po weryfikacji tożsamości, nie widzę, abyś kontaktowała się z nami w tej sprawie. Bardzo proszę skorzystaj z tego formularza.
witam.
mam problem, z aktywacją Allegro PayU - polega on na tym że został zmieniony numer telefonu jakiś czas temu (lata temu ), korzystałam z aplikacji inPost Mobile bez problemu , teraz chciałam skorzystać z Allegro PayU przy aktywacji okazało sie żę pojawia sie okienko z aktywacją na stary numer .
okazało sie
( dopiero teraz ) że na koncie allegro nie był on zmieniony , po zmianie numeru na aktualny ( parę dni temu ) dostałam sms z autoryzacją , po wpisaniu kodu na komputerze nastąpiła zmiana numeru mimo to do dziś przy pewnej próbie aktywacji Allegro PayU pojawia sie informacja o aktywacji kodem na stary numer telefonu .
jak rozwiązać problem ?
pozdrawiam
PayU czy Allegro Pay
przepraszam , chodzi o Allegro Pay
Chciałbym zmienić nr tel w allegro pay. Stary nr juz nie istnieje. Czy jest taka możliwość?
Jak zmienić telefon na allegro pay ?
Sam nie zmienisz, napisz w tej sprawie do Allegro Pay; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc
Sprawnie odpisują na maile
Do mojego konta allegro pay nadal jest przypisany stary nr telefonu, z którego korzysta już ktoś inny. Kody potwierdzające przychodzą na niewłaściwy nr, a ja nie mogę skorzystać z Allegro pay. Proszę zmień nr tel do kodów na aktualny tj. [edycja].
@Aniak8323 należy pisać do pomocy allegro poprzez formularz
A tak podałaś potencjalnym oszustom swój numer telefonu brawo ty
Tu napisz , zmienia ci
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc