anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jestem diamentowym klientem Allegro

fil2626
#7 Wielbiciel

Mam konto Allegro od 2008 roku. To na moją rodzinę skrycie zapisano dużą część mienia komunalnego w tym kraju tj 3 RP około 30% w 1989 taki ekwiwalent Ziem Odzyskanych. Pierwotnie to zapisano na mojego dziadka Aleksandra Matwiejczuka 01.04.1920 - 17.01.2002 przez reżim PRL pod presją USA wkrótce po wydarzeniach w Radomiu i Ursusie 1976

Allegro skrycie i za moimi plecami korzysta z dywidend z mojego diamentowego PESELu czyli z mojego zrabowanego mienia Żydowskiego. I ten proceder trwa już około 17 lat. Mało tego wyczyścili moją historię zakupów by zatuszować własny szaber 

I w związku z tym mam pytanie do społeczności. Ile kasy dostało Allegro w tak długim okresie czasu i ile mam domagać się zwrotu moich zrabowanych dywidend od Allegro Polska. Sto milionów złotych a może 200 milionów czy więcej 

Z poważaniem 

Prawowity Spadkobierca dużej części mienia komunalnego w tym kraju tj 3 RP 

Filip [edycja]

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@@

oznacz moderatorów
60 ODPOWIEDZI 60

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@fil2626 możesz proszę doprecyzować co masz na myśli pisząc "Allegro skrycie i za moimi plecami korzysta z dywidend z mojego diamentowego PESELu"? Czy masz na myśli jakieś konkretne oferty dostępne na Allegro? 

Dodatkowo sprawdziłam i widzę, że na koncie, z którego piszesz są dostępne zakupy - nie są one ukryte, czyli znajdziesz je w zakładce moje zakupy. W tej zakładce są dostępne wszystkie zakupy z ostatniego 2,5 roku. Jeśli chcesz sprawdzić starsze zakupy na swoim koncie, to możesz pobrać raport dotyczący Twoich zakupów na koncie. Otrzymasz wtedy plik ze wszystkimi zakupami, od momentu założenia konta. Tutaj znajdziesz instrukcję, jak to zrobić. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

🍺😋🤑🤓🥂

oznacz moderatorów

fil2626
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@fil2626   Masz bardzo ciekawe poglądy, nigdy nie myślałem że do numeru pesel mogą  być naliczane jakieś  dywidendy.   Zazwyczaj  są naliczane ale do konkretnych udziałów w firmach,  do posiadanych akcji, udziałów...

Oświeć nas jak ty sobie to  wyliczyłeś, jeśli jest taka opcja  to może wielu z nas  ma jakieś ukryte dywidendy o których nie wie...

Zazwyczaj  z numeru pesel to można się dowiedzieć o kredycie jaki ktoś sobie  pobrał na nasze konto  i nic więcej....

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@br.  A myślałam, że na Gadane już żaden temat mnie nie zdziwi. A jednak 😮

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@szymela54  to jest jeszcze nic Pan Filip założył sobie firmę 😉

KOGIEL_T_0-1760193481363.png

na GoWork ma 1,5 gwiazdki😁

KOGIEL_T_1-1760193550792.png

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@KOGIEL_T Jeszcze nie założył, tylko złożył wniosek, a firma ma rozpocząć działalność od 2025-12-02

szymela54
Maestra

@KOGIEL_T Dla rozluźnienia (albo podkreślenia) atmosfery - "Kolorowe jarmarki"
z lamusa (w wersji dla allegro: Allegrowe jarmarki) na jedną gitarę i dwie trąbki,
z życzeniami miłego dnia.

🎸🎺🎺  
Gdy już u wrót raju stanę
oko w oko z świętym Piotrem
wspomnę - niegdyś ukochane -
me allegro i łzę otrę
gdzie straciłam mimo woli
- świadkiem mi wszyscy święci -
kasę taką, że łeb boli
więc napiszę ku pamięci:

że najbardziej mi żal...

(goło)słownych potyczek
trata tata ta 🤣 (po każdym wersie)
zakazanych tabliczek
utarczek na Gadanym
tych pod wieczór lub nad ranem
one-boxów nieczynnych
kurierów niewinnych
szuru buru, szuru buru
kapitana, co był guru
fotek psów oraz kotków
przeputanych tu "sierodków"
diamentowych peseli
oraz jednej Eli

Tyle lat już w tym grajdołku
a tu idzie sroga zima
na tym ziemskim łez padołku
dowcip rzadziej nas się ima
bo Gadane - już nie Eden
popłakuje październik
a tu dziadek jest niejeden
i niejedna dzidzia-piernik

jednak będzie mi żal...

(goło)słownych potyczek
trata tata ta
itd., itd.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@szymela54   Ludzi sfrustrowanych, zawiedzionych jest ci u nas dostatek....

A potem się dziwimy  że  puste obietnice  nawiedzonych polityków mają taki poklask  

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@fil2626 Podziwiam za posta, odlot roku 🙂 To nawet nigeryjscy spadkobiercy światowych fortun na to nie wpadli 😉

fil2626
#7 Wielbiciel

I jeszcze raz na czym polegał przekręt z dofinansowaniem PFRON na zakup komputera

Układ okrągłego stołu z 1989 najpierw mnie okradł i pokaleczył psychicznie tak że słabo sobie radziłem już w dorosłym życiu

Oczywiście za własne pieniądze nie stać mnie było na zakup peceta. A mogli mnie spłacić za głupi milion dolarów w 2002 roku

W każdym razie to kupiłem pecet za 90% dofinansowania z PFRON. To był składak. Miał różne podzespoły. Np urządzenie wielofunkcyjne Lexmark, monitor Samsung czy procesor AMD. Reszty nie pamiętam
Tylko procesor zachowałem i zrobiłem jego zdjęcia
Źródłem przecieku mogli być producenci wszystkich podzespołów. Jak dla mnie Samsung na tym najlepiej zarobił. Ale też uczciwie. Jego monitory w 2005 roku miały najlepszy stosunek jakości do ceny oraz serwis mi naprawił popsuty monitor pod koniec okresu gwarancji w 2007 roku
Ale oni wszyscy się uzależnili od bonusowych miliardów z mojego diamentowego PESELu. I w złej wierze dali dofinansowanie PFRON pod koniec 2009 roku
Efekt końcowy był taki że Samsung w latach 2009-2014 w sumie to nielegalnie korzystał z mojego diamentowego PESELu a europejscy producenci jak Nokia czy Siemens zbankrutowali

W 2014 ponownie zacząłem korzystać ze sprzętu Samsung kupując smartfona Samsung Galaxy S4 mini
Do niedawna ślady tego zakupu były na moim koncie Allegro ale zostały wyczyszczone

Jeszcze ze 3 lata temu na Allegro były moje zakupy i z 2009 roku i z 2014 roku. I wszystko zostało wyczyszczone. Bo widać Allegro też korzystało z mojego diamentowego PESELu na który zapisana jest duża część mienia komunalnego w tym kraju tj 3 RP

oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@fil2626 Urzekła mnie Twoja historia...  Ale za cholerę niczego, z niej nie rozumie 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@wojtekmarchewka  mnie najbardziej interesuje  w tej historii  czym jest diamentowy PESEL🤔, bo być może mam chociaż  srebrny i tez mi się należy jakaś cześć polskiego PKB😉, bo prawdę mówiąc również używałem produktów Samsunga 

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T @drekenzes @wojtekmarchewka @solao Poczytajcie sobie wpisy tego "posiadacza" na Linkedin > Filip ROMANOV/Momotko (Oktomom) – Białystok i okolice | Profil zawodowy | LinkedIn > np taki króciutki cytat "A ja legalnie będę sprzedawać kawałki Polski" > oceńcie stan umysłu w/w > sądząc po podwójnym nazwisku za chwilę napisze, że jest spadkobiercą cara Romanowa i posiadaczem 50% całej starej Rosji😂🤔🤣

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Ziolko39  dodam tylko, że w 2007 ten pan był członkiem obwodowej komisji wyborczej😁

KOGIEL_T_0-1760217235515.png

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@fil2626 A po się ograniczać > ja bym zażądał miliarda > chyba 30% Polski jest więcej warte niż głupie 100-200 milionów?😂🤣

"Wielkie ego jest jak wielka tarcza osłaniająca wielka pustkę za nią"

oznacz moderatorów

solao
#7 Wielbiciel

Dobrze mówi, polać mu 🤭  

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel

Taki nowy Jan Zbigniew Potocki, samozwańczy prezydent Polski.

A właśnie... @Wałęsa, gdzie moje 100 milionów?

Później się dziwić, że w kraju mamy ogromny problem z dziećmi, które mają problemy natury psychicznej, jak tu tylu chorych dorosłych.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Potocki na szczęście siedzi jak mnie pamięć nie myli i słusznie. Mam 80-letnią ciotkę pod Warszawą. Tak jej wyprał mózg, że już słuchać się nie dało. Latała na zebrania, broniła, całej rodzinie wykłady robiła. Szczyt był jak dzień po Bożym Narodzeniu obdzwoniła rodzinę, że mamy lecieć wypłacać kasę z bankomatów, bo Państwo Polskie zbankrutowało... Cała rodzinka świętowała jak go wreszcie zamknęli. Nawet dowód sobie wyrobiła, całe szczęście że pozwolenia na broń nie chciała... Następny szuka naiwnych, a najłatwiej ze staruszkami, jak nie R na paliwo do helikoptera potrzebuje to znowuż następny szuka wyznawców...

Dla mnie najgorsze jest to, ze im człowiek  mądrzejszy i lepiej wykształcony tym łatwiej się na to łapie. Moja jedna babcia po studiach, uczyła pielęgniarki. R. chyba pół emerytury zostawiała. Ta cioteczka właściwie też babcia cioteczna znowuż z Potockim, też wykształcona, a łapie się na wszystko... Natomiast druga babcia skończyła 3 klasy podstawówki i nigdy w  życiu w takie bzdety się nie wdała, swój rozum miała i pilnowała tego co ważne, a nie... 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów