anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ktoś włamał mi sie na konto, jak odkryć zakup by go anulować.

MAMY ROZWIĄZANIE!
INNOVAELEKTRIC
#7 Wielbiciel

Witam. Potrzebuje pilnie odkryć zakup. Ktoś mi sie włamał i kupił na allegro pay i mi go ukrył. Juz zmieniłem hasło, ale nie moge anulować zakupu. Prosze o cofnięcia ukrycia zakupu bym mógł go anulować. PILNIE by nie zdążyli go wysłać.   @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@INNOVAELEKTRIC żeby zrobić zakup z allegro pay trzeba potwierdzić SMSem !

#7 Wielbiciel

No właśnie że nie trzeba. Bardzo często robiłem zakupy przez allegro pay i prawie nigdy nie było potrzeba. Moja prośba jest tylko taka by go przywrócić bym mógł anulować. Nie chce komós sponsorować karty graficznej za 4 tysie. zwłaszcza że ostatnio mi sie nie przelewa. 

oznacz moderatorów
INNOVAELEKTRIC
#7 Wielbiciel

Bardzo prosze jakiegoś moderatora o pomoc. 

Zgłosiłem już sprawę na policje.  Ale oni zaczną cos robić dopiero jutro rano. A ja chciałbym anulować ten zakup juz dzisiaj. Bardzo prosze o pomoc 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@INNOVAELEKTRIC Twoje konto już wczoraj zostało zabezpieczone, a zamówienie ma zgłoszony zwrot, także nie musisz się o nic martwić i nic zgłaszać. Sprzedawca zwróci teraz zwrot do PragmaGo, a oni ściągną zadłużenie z Twojego konta, więc na razie poczekaj cierpliwie. Samo zamówienie przywróciłam już do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie widoczne.

Na przyszłość, jeśli masz podejrzenia, że ktoś włamał się na Twoje konto, skontaktuj się z nami na czacie przez ten formularz. To najszybsza forma kontaktu, a nasi doradcy są tam dostępni, nawet gdy nie ma nas (moderatorów) tutaj na Allegro Gadane. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
INNOVAELEKTRIC
#7 Wielbiciel

Witam. Dziekuje za pomoc. Pieniadze juz wróciły kilka dni temu sprawa rozwiazana. 

Ale nerwów było dużo. 

oznacz moderatorów