Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
@Client:96098205 Dziękuję. Kupony są już na Twoim koncie.
@Client:144934429 Skierowałam zapytanie do odpowiedniego zespołu. Wrócę do Ciebie, jak otrzymam odpowiedź.
dziękuję, mam kilka pilnych zakupów i tak czekam na te kupony. Pierwszy kupon za aktywacje allegro pay z linku polecającego już otrzymałem i wykorzystałem i paczkę mam już w domu. Nie mam za to kuponów za samą aktywację allegro pay 150 zł (50 zł + 4x25 zł). Dziwi mnie to bo już minęło trochę czasu od aktywacji.
@Client:144934429 Mam już odpowiedź w sprawie. Spełniłeś wszystkie warunki i dodaliśmy już kupony do Twojego konta. Możesz już robić zakupy 🙂
Dzień dobry
Mam ten sam problem. Założyłem Allegro pay ale nie dostałem kuponu za założenie ani za pierwsze zakupy.
Będę wdzięczny za pomoc
@Przemosi Weryfikuję brak Twoich kuponów, jak tylko otrzymam odpowiedź, wrócę do tego wątku 🙂
Dzień dobry, aktywowałem usługę, ale brak kuponu
@Client:101203173 Kiedy dokładnie aktywowałeś usługę?
30.04
@Client:101203173 Konsultuję Twoje zgłoszenie. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
kiedy promocyjny kupon za 100 zł bedzie zrealizowany? Dotyczy rejestracji w Allegro Pay
@Arcio1969 Kupon 100 zł z Allegro Pay jest na Twoim koncie od 11 maja i ważny jest do 20 maja.
Wykorzystasz go w formularzu dostawy i płatności w zakładce "Twoje zniżki".
22 marca dokonałem aktywacji AllegroPay w związku z czym miała mi zostać przyznana nagroda w postaci kuponu o wartości 100zł.
Do dnia dzisiejszego go nie otrzymałem...
Proszę o weryfikację sprawy
Cześć, @Hacker-wi_fi. Już to weryfikuję i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Czekam na to samo...
Cześć @Hacker-wi_fi, kupony znajdują się już na Twoim koncie 😉
To jeszcze mam pytanko, gdzie ten kupon znaleźć bo chyba robię to nieudolnie 🙂
@Hacker-wi_fi przepraszam, teraz już powinny się podstawić podczas składania zamówienia w sekcji Twoje zniżki. 😊
Również mimo założenie pay allegro, nie mam kuponu 100zł w znizkach. Dzięki za pomoc.