Witam, ostatnio dostałem informację, że muszę zaktualizować swoje dane w Allegro Pay, po czym przy okazji otrzymam kupon na 50zł na następne zakupy właśnie przez Allegro Pay możliwy do wykorzystania przy następnej płatności. Swoje dane zaktualizowałem, niestety wciąż nie mam opcji skorzystania z takiego kuponu kiedy próbuję coś kupić, czy muszę odczekać jakiś czas aby kupon się pojawił przy następnych zakupach? Z góry dziękuję za odpowiedź.
@xMatix321 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Czy wiadomo już coś dalej na ten temat? Pozdrawiam.
@xMatix321 Otrzymałam informację, że niestety, ale nie spełniasz warunków otrzymania kuponu, poniewasz nie uzupełniłeś wszystkich niezbędnych danych.
Ja mam ten sam problem - brak kuponu za uzupełnienie danych. Dane wg mnie uzupełniłem wszystkie. Poprosze o weryfikację.
@adcref Konsultuję tę sprawę.
@adcref Kupon otrzymałeś od nas kupon i był on ważny od 19 grudnia do 2 stycznia.
Dobrze, że tak krótko ważny w okresie przygotowania do świąt, bo jeszcze bym wykorzystał... Trochę słabo.
Ale ja już nie mam żadnej rubryki na uzupełnienie danych, wszystkie od imienia i nazwiska do adresu e-mail są uzupełnione, z resztą odblokowane zostały moje środki Allegro Pay po wcześniejszym ich zablokowaniu, pozdrawiam.