Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry, czy jeśli aktywowałem allegropay, dostałem kupon na 100zl, zakup opłaciłem. To czy mogę zrezygnować z usługi allegro pay natychmiast? czy po rezygnacji zostanę obciążony kosztami, np allegro będzie wymagac zwrotu tych 100zl? Jesli moge to w jakim terminie od aktywowania tej uslugi. Czy jedyną konsekwencją jest brak możliwości ponownego aktywowania allegro pay, czy może otrzymania samego kuponu.
@Zeyt Aktywowanie Allegro Pay jedynie w celu uzyskania kuponu nie jest działaniem zgodnym z założeniami tej promocji. W sprawie rezygnacji z usługi i ewentualnych konsekwencji napisz proszę przez formularz. Osoby, które mają dostęp do niezbędnych danych, udzielą Ci wszystkich informacji.
Dzień dobry, Pani Natalio baner brzmiał, aktywuj allegropay aby otrzymać kupon 100zł, doskonale zdaję sobie sprawę jakie były założenia tej promocji. Wymogi spełniłem, aktywowałem, zrobiłem zakup, opłaciłem. Mimo wszystko chciałbym uzyskać informację na temat zadanych przezemnie pytań. Nie jest powiedziane że chce rezygnować z uslugi natychmiast, ale chciałbym znać konsekwencje takiej decyzji jeśli ją kiedyś podejmę. Z tego co rozumiem sama usługa jeśli się z niej nie korzysta nie generuje opłat. Co jeśli zrezygnuję z niej za miesiąc, za rok.@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Zeyt W sprawie szczegółów, o które Pan pytał, należy napisać przez formularz, który wskazałam wcześniej. Tak jak zaznaczyłam odpowiedzą Panu osoby, które mają dostęp do niezbędnych danych.