anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

kupon  z Allegro Pay

dorgro4
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam.

Wczoraj (1 dzień temu) otrzymałam kupon  z Allegro Pay:

Cześć! Cieszymy się, że korzystasz z Allegro Pay. Na podstawie Twojej aktywności na Allegro postanowiliśmy przyznać Ci kupon 50 zł, aby Twoja przygoda z Allegro Pay przyniosła jeszcze więcej radości.

Aby skorzystać z kuponów wybierz metodę płatności Allegro Pay podczas płatności za zakupy. Przyznany kupon jest ważny przez 14 dni od daty otrzymania.

Dzisiaj chciałam dokonując zakupu skorzystać z kuponu i zobaczyłam komunikat <Przykro nam, kupon stracił ważność > i odnalazłam  go w kuponach.

Proszę o przywrócenie kuponu.  Pozdrawiam Dorota [edycja]

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

dorgro4
#7 Wielbiciel

Wczoraj (1 dzień temu) otrzymałam kupon  z Allegro Pay:

Cześć! Cieszymy się, że korzystasz z Allegro Pay. Na podstawie Twojej aktywności na Allegro postanowiliśmy przyznać Ci kupon 50 zł, aby Twoja przygoda z Allegro Pay przyniosła jeszcze więcej radości.

Aby skorzystać z kuponów wybierz metodę płatności Allegro Pay podczas płatności za zakupy. Przyznany kupon jest ważny przez 14 dni od daty otrzymania.

Dzisiaj chciałam dokonując zakupu skorzystać z kuponu i zobaczyłam komunikat <Przykro nam, kupon stracił ważność >  i nie odnalazłam  go w kuponach.

W powiadomieniach w aplikacji mobilnej Allegro wiadomość o kuponie Allegro Pay została wygenerowana 23 sty 2026 godz 15:56:57 więc 14 dni upłynie w przyszłym miesiącu.

Proszę o przywrócenie kuponu. Pozdrawiam Dorota [edycja]

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @dorgro4. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary

@dorgro4, przykro mi, ale otrzymane powiadomienie o przyznanym kuponie było błędne. Najmocniej przepraszam za uchybienie. 
W ramach tej promocji już otrzymałaś od nas kupon, który wykorzystałaś w grudniu.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dorgro4
#7 Wielbiciel

W następstwie do odpowiedzi Moderatorki Allegro Marysi podaję, iż od 2023 roku przez przeszło 2 lata nie korzystałam z Allegro. Najprawdopodobniej w końcu listopada i na początku grudnia 2025 roku w powiadomieniach Allegro otrzymałam wiadomości:

Dane niepełne. Działaj teraz! Uzupełnij dane, żeby 30 grudnia 2025 nie stracić możliwości płacenia A... oraz drugą Dane niepełne. Działaj teraz! Uzupełnij dane, żeby 30 grudnia 2025 nie stracić możliwości płacenia A... Są to aktualnie najstarsze wiadomości w powiadomieniach. Otrzymana w powiadomieniach 23 sty 2026 godz 15:56:57 wiadomość nie była wysłana przez pomyłkę - powiadomienie o przyznanym kuponie nie było błędne jak to określiła Moderatorka Allegro Marysia lecz cyt ^ kupon stracił ważność ^ co nie jest prawdą bo cyt ^ Przyznany kupon jest ważny przez 14 dni od daty otrzymania ^. 14 dni od daty otrzymania upłynie 6 lutego tj. w przyszłym miesiącu. Kupon otrzymany w pierwszej połowie grudnia ubiegłego roku otrzymałam za uzupełnienie danych m.in. o rezydencji podatkowej- natomiast 23 sty 2026 za aktywność cyt: ^ Na podstawie Twojej aktywności na Allegro postanowiliśmy przyznać Ci kupon ^. Są to więc różne podstawy i przesłanki przyznania.

Poprosiłam więc i proszę o jego przywrócenie lub przyznanie. Proszę o sprawdzenie mojej aktywności na Allegro aby wspólpraca z Allegro nie powodowała kłopotów lecz zaufanie i radość cyt: ^aby Twoja przygoda z Allegro Pay przyniosła jeszcze więcej radości^ Pozdrawiam dorgro4

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@dorgro4 Dziękuję Ci za doprecyzowanie. Skonsultowałam temat ponownie. 

Kupon został przyznany 😉 Jest ważny do 9.02.2026. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów