Dzień dobry,
Wczoraj aktywowalem allegro pay, natomiast nie mam dostępnych kuponów 2x 40zł. Proszę o pomoc i weryfikację.
@Client:114939711 kupony są już na Twoim koncie.
Dzień dobry!
Aktywowałam Allegro Pay, jednak nie widzę na swoim koncie bonów promocyjnych 2x40 zł. Prosiłabym o pomoc w tej sprawie.
Dzień dobry @julaga09! Konsultuję to i wrócę do Ciebie, gdy otrzymam odpowiedź (będzie to pewnie w poniedziałek).
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Aktywowałam Allegro Pay a na koncie nie pojawiły się kupony 2x40 zł, sprawa została zignorowana a ja dalej czekam na rozwiązanie.
Cześć @Client:114939711, kupony powinny już znaleźć się na Twoim koncie.
Przepraszamy za opóźnienie.
Dziękuję bardzo za pomoc
Zalozylem allegro pay po to by zgarnac 2 kupony po 40 zl, ale nigdzie ich nie ma
Cześć @Mateusz_Glasek, kupony powinny już znaleźć się na Twoim koncie 🙂
Dobry Wieczór, Dzisiaj rano aktywowalem allegro pay, natomiast nie mam dostępnych kuponów 2x 40zł.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:79454862 dobry wieczór! Konsultuję to i wrócę do Ciebie (pewnie dopiero w poniedziałek).
Dobry Wieczór,
Dzisiaj rano aktywowalem allegro pay, natomiast nie mam dostępnych kuponów 2x 40zł. Proszę o pomoc i weryfikację.