Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dosłownie 2 dni spóźniłem się z jedną ratą wynoszącą niecałe 40 zł i już mam zablokowany, wypracowany długi czas, limit na poziomie 7000 zł.
To moje pierwsze od ponad 2 lat opóźnienie, spowodowane opóźnieniem wynagrodzenia w pracy, nie z mojej przyczyny.
Pominę już absurd tego, bo nawet chwilówki dawały więcej czasu na uregulowanie, po prostu licząc odsetki, a tu taki klops.
Moje pytanie do administracji i społeczności o wasze doświadczenia. Po uregulowaniu raty, jest szansa na powrót limitu 7000 zł czy odzyskany limit będzie mniejszy i ile allegro to zajmie?
Pozdrawiam miłego dnia.
@Luxury1987 jeżeli jest to pojedynczy przypadek, i opóźnienie w spłacie nie jest długie, Twój limit powinien zostać odblokowany w kwocie, jaką miałeś przyznaną. Natomiast więcej informacji możesz uzyskać kontaktując się przez formularz. Doradca będzie miał wgląd w Twoją sytuację związaną z limitem i będzie mógł udzielić bardziej precyzyjnej odpowiedzi.
To moje pierwsze od ponad 2 lat opóźnienie, spowodowane opóźnieniem wynagrodzenia w pracy, nie z mojej przyczyny. z całym szacunkiem skąd oni mają o tym wiedzieć, a po drugie to można powiedzieć że mało ich to obchodzi.Limit pytasz tu i wyjaśniasz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc
Więc tak. Limitu aktualnie nie oddadzą bo nie.
Widzą w historii spłat, że zadłużenia już nie ma, ale w bik jest informacja o 40 zł zaległości, które sami wpisali bo 2 dni opóźnienia, mimo braku wcześniejszych problemów to już zbrodnia.
Ech pozostaje mi pospłacać w najbliższym czasie to co zostało do końca i wrócić do chwilowek. Tam wiedzą, że zgodnie z prawem, bik muszą wpisać po 90 dniach braku aktywności w spłacie, a nie po 2 dniach.
Dziękuję za informacje.