anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podział spłaty na raty 0%.

MAMY ROZWIĄZANIE!
koppiranha
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@koppiranha napisz proszę jak mogę Ci pomóc? Jeśli chcesz dopytać o szczegóły związane z Twoimi umowami Allegro Pay, konieczny będzie kontakt przez formularz, Doradca Allegro Pay po telefonicznej weryfikacji tożsamości będzie mógł Ci pomóć.  

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
koppiranha
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, dokonałem zakupu z realizacją płatności przez Allegro Pay. Przed zakupem na stronie widniała informacja, że będąc posiadaczem smart, mogę podzielić spłatę na dwie raty 0%, przy próbie spłaty pojawia się informacja, że raty i owszem są ale 3 z oprocentowaniem, nic nie ma 2 ratach 0%. To jest wprowadzenie w błąd kupującego. Tak mam smart. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@koppiranha O podziale kwoty zakupu na dwie spłaty 0% decydujesz w koszyku podczas wyboru tej metody płatności. Jeśli już sfinalizowałeś zakup, wybierając inną opcję, nie masz możliwości wprowadzenia zmiany i wyboru mniejszej liczby nieoprocentowanych spłat.

Natalia
oznacz moderatorów
jaszczur-ka
#12 Orędownik

@nat_not   Mam mały problem z Allegro Pay i proszę o radę. Otóż nie udaje mi się podzielić kwoty zakupu na dwie raty 0%. Zapewne coś pomijam, ale nie widzę gdzie i co.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@jaszczur-ka Po wyborze metody płatności przez Allegro Pay w formularzu "Dostawa i płatność", wybierasz opcję spłaty. Następnie potwierdzasz zakup z płatnością przez Allegro Pay.

Natalia
oznacz moderatorów
Armest
#10 Popularyzator

Zeby skorzystac z 2 rat 0%  na allegro pay trzeba zamówić za jakąś minimalną kwotę?   Jeśli tak to za jaką?

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Armest, płatność z Allegro Pay jest dostępna dla Zakupów na Allegro, których łączna wartość, wraz z kosztami dostawy, wynosi minimum 1 zł.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Armest
#10 Popularyzator

@matt_rose  Hej kolego, ale czy jest jakaś minimalna kwota zakupu aby ją można było podzielic na dwie raty 0%  ???

oznacz moderatorów
koppiranha
#7 Wielbiciel

Moim zdaniem słabo jest to opisane w momencie zakupu. Teraz już wiem, ale już po ptakach.  

oznacz moderatorów
Armest
#10 Popularyzator

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

OK zapytam jeszcze raz -  czy jest jakaś minimalna kwota zakupu aby ją można było podzielic na dwie raty 0%  

oznacz moderatorów