Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kika razy kupowałem przez Allegro Pay, wszystkie spłaty spłacone, środki na zakupy 4200. Ikona Allegro Pay na stronie głównej jest, lecz podczas zamówienia nie mam możliwości wyboru Allegro Pay.
Pozdrawiam
Witam, dlaczego po dokonaniu dzisiaj zakupów przez Allegro Pay płatność jest dalej w toku. Środki mam, wcześniejsze płatności realizuję w terminie, a jednak jest jakiś problem
Problem nadal występuje, może i środki Allegro Pay widać, ale dalej nie mogę skorzystać z tej opcji zapłaty, w ogóle jej nie widać wśród metod płatności - środki na koncie mam, żadnej zaległości...
mam to samo, ewidentnie to błąd po stronie allregro. musimy cierpliwie czekać na pozwiazanie problemu,. to samo dotyczy spłat w allegro pay
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam. Kiedy zostanie naprawiona możliwość kupowania za pomocą Allegro pay ?
Wszystko jest ok do momentu samego kupna . Po wyborze kupna prze Allegro pay nie następuje opłata .
Pozdrawiam
Robert
@RobWaw75 Dokładnie nie wiadomo. Allegro prosi o cierpliwość.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mam problem z zaakceptowaniem płatności przez allegro pay. Mam środki do dyspozycji, niestety płatność nie przechodzi. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Mam dokładnie ten sam problem. Wszystkie zgody zaakceptowane, środki w wysokości 4200pln przyznane. Błąd taki sam jak u kolegi wyżej.
U mnie ta sama sytuacja. Chyba allegro niespecjalnie przygotowało się do obsługi tego systemu płatności bo przed świętami klęka. Ciekawe kiedy, jak to modne, wstanie z kolan.
U mnie tez to samo
Dokonałem zakupu dysku, jako opcję płatności wybrałem płatność przez allegro pay w trzech ratach. dokonałem autoryzacji kodem sms i wszystko utknęło na płatność w toku. W panelu allegro pay nie widnieje żaden zakup. Jak długo trwa weryfikacja zakupu?
Allegro Pay ma dziś problemy techniczne, dlatego prosi o cierpliwość.
Ok, dzięki za info. Kupuję tak pierwszy raz, myślałem że coś skopałem.
Nie mogę dokonać zakupu na allegro pay u mnie też cały czas oczekuje na zrealizowanie płatności w . Czy ktoś wie kiedy Allegro rozwiąże ten problem?
Ja również czekam aż Allegro ogarnie ten problem... Zawsze jak coś pilnie potrzeba to jest jakiś problem z zakupem
U mnie to samo mimo tego ze otrzymalam @ od alegro ze jest juz wszyatko ok a wisi płatnosc w toku !!! W dodatku sprzedajacy przysylaja @ ze nie widzą płatnosci !!!
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam.. ostatnio niemoge zakupuc przez allegro pay.. wystepuje platnosc w toku i na tum sie konczy
Mam podobny problem ?
Nie jesteście sami, ten sam problem.
No jak widac 🙂
Od rana są problemy z allegro pay ale otrzymałam meila ze wszystko.jest juz ok promblem firmy zewnetrznej niestety dokonalam zakupu otrzymuje juz @ od sprzedawcow ze płatnosc nie przechodzi Prosze o pilne wyjasnienie ???