Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kika razy kupowałem przez Allegro Pay, wszystkie spłaty spłacone, środki na zakupy 4200. Ikona Allegro Pay na stronie głównej jest, lecz podczas zamówienia nie mam możliwości wyboru Allegro Pay.
Pozdrawiam
Mam środki na koncie allegro pay, ale nie mogę z nich korzystać, wszelkie należności spłacone.
Witam. W dniu dzisiejszym spłaciłem przedmiot zakupiony przez Allegro Pay - płatność jest przetwarzana od kilku godzin. Poza tym usiłowałem zakupić inny, dwukrotnie - błąd w płatności , płatność nie została dokonana przez Allegro Pay. Uprzedzając - stan konta Allegro Pay jest ok i kwota zakupu była dużo niższa i stan konta Pay. Anulowałem oba zakupy ale nie wiem co dalej. Ale jak czytam problem jest baaaaardzo duży bo nie tylko ja mam takie kłopoty.
Też mam taki sam problem.A jeszcze dodatkowo mam środki na koncie allegro pay a nie mogę płacić
Nie widzę możliwości spłaty rat z Allegro Pay, a w harmonogramie mam 13h do końca spłaty
Jak długo trwa księgowanie spłaty allegro pay, skoro było to zrobione BLIKIEM? Zawsze odbywało się to natychmiast. Spłaciłem 2 transakcje.
Witam. Dlaczego zniknęła opcja płatności Allegro pay? Środki są w nie można skorzystać z płatności
Witam dokonalam splaty zakupow z profilu aleegropay niestety nie zoatala automatycznie zaksiegowana.
Panel Allegro Pay nie działa - w trakcie naprawy podejrzewam, więc nie widzę czy moje spłaty zostały poprawnie zaksięgowane ... Zakup z allegro Pay jest w toku potwierdzania więc podejrzewam że nadal coś jest nie tak z system Allegro Pay
U mnie nadal problem, po kliknięciu Allegro Pay ze strony głównej (prawe górne rozwinięcie) pojawia się informacja: Błąd w trakcie pobierania danych i żadne dane nie są widoczne.
Czy jest tu jakiś Moderator który mógłby odpowiedzieć co się dzieje z allegro pay - spłaciłem zakup i nic nie widać jest - Błąd w trakcie pobierania listy spłat
niestety mam taka sytuację ze spłatą, dodatkowo przy zakupach płatność dla sprzedawcy nie może być zrealizowana...
Niezaksięgowana moja spłata w allegro Pay
Witam , mam problem chciałem kupić gitarę przez allegro Pay niestety ale odrzucono płatnoś w ten sposób czego nie rozumiem bo mam środki i spłacałem wszystko regularnie czasami przed terminem spłat i teraz mam w kupionych rzecz do zapłaty przelewem co jest problemem bo chciałem zapłacić za miesiąc . Czekam na informacje co jest powodem braku możliwości płatności przez allegro pay
Witam.
Mnie tez proszę zgłosić - płatność zabrana z konta a w Allegro Pay nie ma.
Dzień dobry, czy Allegro Pay ma jakieś problemy techniczne? Dokonałem spłaty, pieniądze z konta zniknęły ale nie zaksięgowały się w Allegro Pay, przynajmniej tego nie widać, cały czas widnieją do spłaty. Płatność blikiem. Ma ktoś podobny problem? Czy ktoś z Allegro może się wypowiedzieć w tej sprawie? Co robić? Czekać czy przesłać gdzieś potwierdzenie przelewu?
Tak, ja mam ten sam problem, płatność mTransferem. Napisałam na Messengera i przez formularz kontaktowy, załączając potwierdzenie przelewu. Mijają już prawie dwie godziny i zero odzewu, oczywiście.
Okej, czytam na forum, widzę, że więcej osób ma ten sam problem, więc pewnie mają jakieś problemy techniczne.