Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, już drugi raz Płatność przez Allegro Pay nie przeszła - cały czas mieli i jest w "toku". Anulowałem dwa razy płatność, jednak widzę że chyba w panelu Allegro Pay będę miał tą kwotę do zapłaty ?
Proszę o informację, potrzebuję części na jutro a zakup miał być wykonany do godz. 12.00.
Zrobiłem zakup wybrałem opcję PayU pobrały środki z limitu kwotowego ale mam status "nie opłacony" i zeby sprobowac ponownie
Prosze o pomoc
@cypherius @greg801 Wyjaśniamy tę sprawę w dziale technicznym. Proszę o cierpliwość.
Dobrze by było, mam na grafice Allegro Pay o wiele więcej do zapłaty niż w rzeczywistości, moglibyście zdjąć te środki z automatu.
U mnie jest to samo, 2 płatności allegro pay i w dalszym ciągu pokazuje się W toku.
Potwierdzam allegro pay nie dziala
Hej, zrobiłam zakupy i płaciłam Allegro pay. Z powodów technicznych płatności nie zostały dokończone a zakupy zostały anulowane. Natomiast zmniejszyło to limit, jakby środki zostały zablokowane lub wydane
@NataliaKrzys @cypherius @moniruda @Norbi4U @greg801 Nasz zespół techniczny pracuje nad usunięciem problemu. Przepraszamy za nieprawidłowości.
Witam, u mnie ten sam problem, pieniądze z konta allegro Pay pobrane a transakcja dalej w toku, a zależało mi by była opłacona do godziny 13 że względu na wysyłkę, proszę o info, kiedy będzie wszystko ok.
Pozdrawiam
Poprawka, płatność udana ale z konta ściągnięto kwotę podwójnie.
Kupiłem przedmiot anulowałem płatność ponieważ była transakcja w toku, anulowałem ponieważ takie były wskazówki allegro i spróbowałem opłacić ponownie, teraz jest towar opłacony a na allegro Pay mam 2 razy więcej do spłaty, proszę o informację w tej sprawie pozdrawiam
U mnie również stan dostępnych środków wskazuje, że płatność została naliczona podwójnie.
@cypherius @Modzik @Artik_85 @moniruda @NataliaKrzys Problem został już opanowany. Wkrótce informacje dotyczące wykorzytsanych środków powinny się wyświetlać poprawnie. Prosimy o cierpliwość.
Czyli mogę już wykonać zakupy za pomocą A.Pay?
@cypherius Tak, problem nie powinien się już powtarzać.