Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dwie minuty po zakupie przez pomyłkę anulowałem zakup zrobiony przez Allegro Pay zapłata do 30 dni.Anulowanie zostało zatwierdzone.Przyszła mi wiadomość żeby zapłacić ten zakup.Nie wiem co mam teraz zrobić.Proszę o pomoc.
Może zapytaj Allegro? https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Tak będę musiał zrobić.Dziękuję.
Wysłałem wiadomość-zapytanie, a oprócz tego jutro będę dzwonił i zobaczę co ewentualnie dalej robić. Dziękuję za pomocną w tym problemie.
@Client28107333 w takiej sytuacji, gdy sprzedający zwróci wpłatę za to zamówienie, jego zwrot spłaci Twój zakup w Allegro Pay.
Tak, ale do tej pory nie zwrócił, a 11.02 2025 ja mam spłacić gdyż mija 30 dni i powiedzmy.że spłacę ten zakup anulowany, ale co dalej. Może do 11.02.2025 zwróci i się sprawa wyjaśni.Gdzieś tam pisze, że jeśli nie zwróci to ja muszę zapłacić za ten anulowany zakup co mnie to bardzo dziwi .W każdym razie dziękuję za jakąś podpowiedź i pozdrawiam. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Sprzedawca ma 14 dni na spłatę.
Możesz do niego napisać i poprosić, żeby zapłacił wcześniej.
Poprosić, ale się ubawiłem.🤣🤣🤣
@LEW433 tak, poprosić. Ludzi się prosi, żeby coś zrobili.
No chyba, że są w wojsku, wtedy czasem się rozkazuje.
Wysłałem wiadomość.Dzwonić będę jutro.
Dzięki za pomoc.
Cześć, @Client28107333. Czy kontaktowałeś się już w tej sprawie ze sprzedającym? Jeśli nie odpowiada na Twoje wiadomości, to najlepszym rozwiązaniem będzie rozpoczęcie Dyskusji. Na Twoją prośbę doradca włączy się do rozmowy i pomoże w rozwiązaniu sprawy.
Będę tak musiał zrobić gdy jutro kontakt telefoniczny nic nie wskóra.Dziękuje za pomoc.