anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Płatności online zablokowane" - nie mogę zapłacić kartą

lesiakm
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Próbuję opłacić zakupy kartą wirtualną MasterCard.

Za każdym razem dostaję komunikat:

"Zakup nieopłacony

Płatności online zablokowane. Sprawdź blokady karty lub opłać zakup inną metodą. Sprzedający nie może wysłać do ciebie przesyłki."

Karta działa prawidłowo w innych serwisach.

Kontaktowałem się z dostawcą karty i twierdzi, że to serwis allegro "zablokował kartę" po swojej stronie.

W serwisie dostawcy karty jest informacja o transakcji z komunikatem: "Transaction Blocking".

M.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@lesiakm albo pytaj bezpośrednio allegro albo poczekaj na reakcję moderatorów  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lesiakm Podaj mi numer ostatniego zamówienia, które próbowałeś opłacić kartą, kiedy pojawił się opisany probem.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

lesiakm
#7 Wielbiciel

Zamówienie: 1e95d200-67fc-11f0-8810-09d2a6da23d3

Przed chwilą próbowałem zapłacić: "Płatności online zablokowane. Sprawdź blokady karty lub opłać zakup inną metodą".

Po stronie dostawcy karty tylko info: "Transaction Blocking".

W odpowiedzi na mojego maila dostałem:

"We’ve reviewed your card activity and see the transaction was declined because the CVV was not entered at the time of check out. Such attempts can be blocked to protect your card and ensure account security. 

Please note, you can use your card with any other merchants. However, a transaction with this specific merchant will not be successful until the block is removed. Rest assured, you may re-attempt your transactions successfully within 24 hours."

CVV wpisane.
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@lesiakm w temacie karty nie udzielimy informacji na publicznym forum ponieważ nie mogę przeprowadzić weryfikacji tożsamości.

Skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów