Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Potrzebuję pomocy w sprawie skradzionego konta. Ktoś zalogował się na konto i mimo weryfikacji dwuetapowej mógł zmienić login i hasło.
Ukradziono mi dostep do konta wraz z AllegroPay. Nazwa użytkownika to Client: 64711247
Zmieniono mail na rsanders743@proton.me
Aktualnie ktos ma dostep do mojego konta oraz AllegroPay. Dodatkowo numer weryfikacji został zmieniony na inny co pozwala na zakupy z konta. Proszę o pomoc w odzyskaniu konta i zablokowanie transakcji.
Cześć @Client:140498749! Odpowiedni zespół już zadziałał w sprawie tego konta.
Powinieneś móc się już na nie zalogować swoimi danymi, zmień proszę hasło i ustaw dwustopniową weryfikację na koncie.
Niestety przez przypadek założyłem konto (to z którego pisze) również przez Facebooka. W jaki sposób mogę odzyskać poprzednie konto? Nie widzę zakładki AllegroPay ani AllegroSmart oraz historii zakupów.
Potrzebowałbym pomoc z usunięciem aktualnego konta i odzyskaniem tamtego. Niestety nie mogę dodać postów bez konta i stąd ta sytuacja. Da sie jakoś spalić te konta?
@Client:140498749 nie jest tak, że posiadanie tego uniemożliwi Ci zalogowanie się na poprzednie, więc najpierw zaloguj się na poprzednie, możesz użyć e-maila albo loginu, który tutaj podałeś. Sprawdź, czy jest wszystko ok, zmień hasło i dodaj dwuskładnikowe logowanie dla bezpieczeństwa.
Później możesz wypowiedzieć umowę na tym koncie, z którego teraz piszesz. Aby odstąpić od umowy, wyślij nam ten wniosek. Dostaniesz od nas mejla z potwierdzeniem.
Ale mail przecież zostal zmieniony. Poprawny mail to[edycja]
@Client:140498749 już jest z powrotem Twój mail, więc będziesz mógł się zalogować.
Witam ponownie z nowego konta i dziękuję za pomoc. Proszę o informację w jaki sposób cofnąć transakcje AllegroPay? Zostały wykonane transakcje na 2500zł
@Client:140498749 podczas włamania żadna transakcja na tym koncie nie była zrealizowana.
Tę kwestię może wyjaśnić jedynie Doradca Allegro Pay, więc zweryfikuj prozę ponownie daty zakupów i skontaktuj się za pomocą tego formularza, po telefonicznej weryfikacji tożsamości Doradca Allegro Pay będzie mógł Ci pomóc.