Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Masz aktywowane konto do wypłat, to warunek żeby je wypłacić!
moje konto do wyplat bylo aktywne do momentu gdy musiałem na nowo wyslać zdjęcie dowodu osobistego. W chwili gdy podałem PESEL to poproszono mnie z jakiego dokumentu mam ten PESEL to przy zaznaczeniu że to dowód osobisty to pokazała się czarna plama. W rozmowie z czabotem gdy wszystko wyjaśniłem to pani mnie poradzia bym założył sprawę. A moje pytanie czy w ten sposób Allegro zarabia bo takich przypadkow jest na pewno niemało.
papcio1951
ps. to już wole podarować te 100,00
Ponieważ tam PESSELu i nr dowodu nie powinno się wysyłać
@papcio1951 Nie, Allegro w taki sposób nie zarabia. Blokadę nałożył operator płatności, bo dokonuje dodatkowej weryfikacji, która jest dla bezpieczeństwa Twojego i Twoich środków.
Przekazałam sprawę do odpowiedniego zespołu.
@papcio1951 Proszę, spróbuj ponownie załączyć dokument z poziomu innej przeglądarki, w karcie incognito.
No i co Allegro wczoraj minał miesiac jak nie otrzymuje pieniedzy z Pay-U brak mnie slow juz nie wierze w uczciwosc ale pomożcie odzyskc wiare w A llegro
papcio1951
Cześć, @papcio1951. W innym wątku otrzymałeś od nas informację, że brakuje zdjęcia drugiej strony dokumentu, przez co operator płatności nie może dokończyć weryfikacji. Czy już dosłałeś zdjęcie rewersu dokumentu w ustawieniach wypłat?
Zdjecie rewersu wyslalem odwrotnie i od tego czasu cisza. Nie chce mnnie sie wierzyc w ucciwosc tej firmy szukaja tylko byle biednego emeryta wykonczyc nerwowo i bym zrezygnowal z tych pieniedzy
papcio1951
@papcio1951, PayU poinformowało nas, że od 10.01.2025 nie otrzymali od Ciebie zdjęcia tyłu dokumentu. Dołącz zdjęcie przez panel Ustawienia wypłat -> przez ''Przejdź do PayU''.
A teraz co wymysla bo mineły kolejne dni i zadnego kontaktu maiowego z nimi (Pay-U) nie ma i pieniedzy tez nie ma bardzo prosze Allegro o definitywne rozwiazanie tej zenujacej sprawy bo to jest czysta kpina ze strony Pay-U. Albo prosze o przelanie tych moich pieniedzy przez Przelewy24
papcio1951
A tak wogole to kupujacy musi dokonywac wplaty przez Pay-U
papcio1951
@papcio1951 nie musi, ale może
Przed chwila czatowalem z moim bankiem i wydaje mnie sie podejrzane to zadanie z Pay-U bo oto co mnie powiedzieli a raczej napisali
@papcio1951 to teraz proponuję, abyś porozmawiał z botem BGZ i zapytał się dlaczego z PKO nie chcą Ci przelać pieniędzy😉,
Dziewczyny usuńcie dane Pana Dominiaka @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
codziennie mam taka informacje "
@papcio1951 Twoje konto do wypłat jest aktywne. Kiedy otrzymałeś wskazane powiadomienie?
Proszę, ze względów bezpieczeństwa nie podawaj na forum publicznym takich danych, jak adres email.
o 13.20
dzieki papcio1951