anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W dniu 8.12.24 zapłaciłam za zakup blikiem. Niestety nie ma go w moich zakupach, pieniądze zeszły

Client:33515521
#7 Wielbiciel#
  • Dziś tj 8 grudnia 24 blikiem zapłaciłam za towar 50zl. Pieniądze zeszły z konta za to ślad po zakupach zaginął. Nie ma nic w Moich zakupach. Nie pamiętam u kogo kupowalam. Mam potwierdzenie przelewu na konto allegro. Z Allegro nie ma możliwości kontaktu bez powiązania z zakupem, którego nie ma. Co robić? 
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:33515521jsk nie masz na zwykłym ani na lokalnym allegro to może masz kilka kont?

oznacz moderatorów

Client:33515521
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  nie mam kilku kont i robiłam trzy transakcje z czego dwie są widoczne a trzeciej brak. Za to na koncie bankowym są trzy transakcje... 

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Może przez przypadek jeśli zakup był robiony w aplikacji telefonu został ukryty, mnie się raz zdarzyło więc możliwe. Wystarczy poprosić moderację by odkryli.transakcję na twoim koncie. 

Dziwne jest jeśli zakupu tego nie masz na mailu - sprawdzałaś?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:33515521 Jeśli zakupu nie ma w zakładce "moje zakupy" to znaczy, że nie doszło do niego na Allegro. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:33515521 To oszustwo, straciłeś 50zl, dużo - mało ale nie odzyskasz już kasy.

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Pewnie z podesłanego linku

oglądasz tv? 

oznacz moderatorów