Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wyłudzeno ode mnie blik ( ktoś włamał się na mesengera siostrzenicy) podałam 3x blik sa to operacje allegro, poproszę o pomoc, ma w historii banku nr operacji . Nazwywam się [edycja] to konto allegro męża
@Client:27958396 jak będziesz tak szastać danymi, to potem się nie dziw, że ktoś Cię naciąga @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
BLIK na Alelgro ? to forma platności i jak kasa poszła to poszła, jak ktoś ją wypłacił to nie odzyskasz.
@LEW433 ktoś mógł sobie robić zakupy na Allegro płacąc blikiem, być może dziewczyny ustalą na podstawie numeru operacji z jakiego konta były one robione
@KOGIEL_T I co z tym mogą zrobić? Nic. Najpierw musi być zgłoszenie przestępstwa.
@Client:27958396 Sama podałaś komuś kody. Co ma do tego Allegro?
@fox_paws podała, bo myślała, że to siostrzenica do niej pisze, a w banku ma , że to były operacje Allegro
🤔 to byłby zakup.🤗
@KOGIEL_T Włamanie na konto Messengera a nie Allegro. To sprawa dla policji i Meta, a nie Allegro.
@fox_paws Oczywiście, ze to sprawa dla policji, ale jeśli, to rzeczywiście były transakcje Allegro, to chyba mają wgląd kto robił te zakupy i gdzie poszły paczki z zamówieniem
@KOGIEL_T Na razie to są dwie oddzielne sprawy.
@Client:27958396 bardzo mi przykro, ale nie jesteśmy w stanie pomóc w tej sytuacji. Powinnaś zgłosić tę sprawę policji.