anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto do wyplat

tatianaros
#7 Wielbiciel#

Witam<>

Jak mam odblokowac  konto do wyplat  z allegro,zlecilem weryfikacje przez  Pay Pro  a powinno byc przez  PayU ,niestety przy probie weryfikacji przez Payu doszlo do blokady konta.Pomimo zgloszenia tego do obslugi allegro i ustalenia terminu rozmowy telefonicznej,nikt nie zadzwonil.Czy to juz standart ze  tak sie traktuje klientow.Nie wspomne o tym ze  za kazdym logowaniem musze dopasowywac  durne obrazki gdzie po chwili otrzymuje odpowiedz  ze  konto jest zablokowane.Bledne koło.Jezeli mam literowke  w danych osobowych to chyba ktos może napisaac  ze zle wypelnilem formularz,moze brakuje polskich znakow.Już miesiac gtrwa zabawa w kotka i myszke a ja nie moge wyplacic swoich srodkow ,wczesniej byl problem z  przelanie srodkow na konto  w Niemczech -moje imienne.Nie bylo opcji wyboru mojego banku internetowego.

Zamówiłem dla Pana rozmowę telefoniczną. Doradca skontaktuje się z Panem 28.10 między godz. 18:00, a 18:15.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@tatianaros przepraszam, najprawdopodobniej Doradcy sa zajęci i dlatego opóźnienie w kontacie telefonicznym, muszę poprosić Cię o cierpliwość, ponieważ ta sprawa może zostać wyjaśniona telefonicznie. Ze względów bezpieczeństwa, konieczne jest potwierdzenie tożsamości. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów