Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam<>
Jak mam odblokowac konto do wyplat z allegro,zlecilem weryfikacje przez Pay Pro a powinno byc przez PayU ,niestety przy probie weryfikacji przez Payu doszlo do blokady konta.Pomimo zgloszenia tego do obslugi allegro i ustalenia terminu rozmowy telefonicznej,nikt nie zadzwonil.Czy to juz standart ze tak sie traktuje klientow.Nie wspomne o tym ze za kazdym logowaniem musze dopasowywac durne obrazki gdzie po chwili otrzymuje odpowiedz ze konto jest zablokowane.Bledne koło.Jezeli mam literowke w danych osobowych to chyba ktos może napisaac ze zle wypelnilem formularz,moze brakuje polskich znakow.Już miesiac gtrwa zabawa w kotka i myszke a ja nie moge wyplacic swoich srodkow ,wczesniej byl problem z przelanie srodkow na konto w Niemczech -moje imienne.Nie bylo opcji wyboru mojego banku internetowego.
Zamówiłem dla Pana rozmowę telefoniczną. Doradca skontaktuje się z Panem 28.10 między godz. 18:00, a 18:15.
@tatianaros przepraszam, najprawdopodobniej Doradcy sa zajęci i dlatego opóźnienie w kontacie telefonicznym, muszę poprosić Cię o cierpliwość, ponieważ ta sprawa może zostać wyjaśniona telefonicznie. Ze względów bezpieczeństwa, konieczne jest potwierdzenie tożsamości.