Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@katrin442 Skonsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem.
@katrin442 na Twoim koncie są kupony z Allegro Pay, zobaczysz je w tej zakładce oraz na formularzu płatności i dostawy w części Zniżki.
To samo założyłem Allegro Pay miałem otrzymać 2 kupony po 40 zł tym czasem nic się nie pojawiło.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy coś się dziej w tym temacie sprawdzacie dlaczego kupony nie zostały przyznane ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@BenchMarek Sprawa jest weryfikowana. Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią.
@xhsx18 Nie mam jeszcze informacji również.
Też proszę o weryfikację , miałem informację że nadal czekają na mnie 2 kupony po 40pln bo aktywacji Allegro Pay - zrobiłem to - kuponów nie ma
@Terrorsqad Skonsultuję Twoje zgłoszenie.
Ok - czekam na info - Dziękuję
@Terrorsqad Kupony są już na Twoim koncie 😉
Tak zgadza się - Dziękuję - a możesz sprawdzić czemu nie otrzymałem kuponów za polecenie Allegro Pay ? ( nie otrzymałem ani ja ani osoba której polecałem - wysyłałem polecenie z linka otrzymanego w aplikacji - osoba potwierdziła i założyła konto - kuponów nie ma na żadnym koncie @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Terrorsqad Podaj link polecający, który wysłałeś i login tej osoby. Zweryfikuję sprawę.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Link wysyłałem messengerem ( od razu przekierowuje do logowania )https://allegro.pl/logowanie?origin_url=%2Fmetody-platnosci%2Fallegro-pay%2Fpolecam%2Fv7%2F771f7fc9-... - nick osoby której poleciłem i założyła allegro Pay to Jsteen75
@Terrorsqad Dziękuję za doprecyzowanie. Weryfikuję.
Witam
Założyłem Allegro pay i też nie dostałem kuponów 2x40zł. Proszę o pomoc.
@xhsx18 skonsultuję to i wrócę do Ciebie z informacją.
I jak wiadomo coś? 🙂