Dobry wieczór
Utknąłem z procesem bankowym przy weryfikacji mojej firmy przez konto bankowe. Chodzi o to, że chciałem przejść na allegro pay business, żeby kupować przedmioty na firmę. Przy rejestracji pobrało mi się dane z JDG, a chciałem by pobrało dane ze spółki, bo chciałem, żeby były zakupy na spółkę. Mimo kilkunastu prób weryfikacji przez bank i ręcznych zmian danych firmy skończyło się na tym, że allegro prosi mnie o weryfikacje, ale jak klikam ponów przelew online to wykryto błąd coś poszło nie tak pojawia się informacja. Nie mam już siły, czy można to jakoś zresetować te dane i moje konto?
"
Ponów przelew, jeśli chcesz poprawić dane
Pobrali dane z numeru NIP, jeśli dałeś NIP z JDG zamiast spółki, to teraz są takie efekty, najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z Allegro, moze moderatorzy jeszcze w czymś pomogą.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
a niby jak można to zrobić jak jedyna opcja komunikacji z allegro to tutaj?
Przez formularz w dziale kontakt. Pomoc sprzedającym, określasz temat rozmowy i wybierasz formę kontaktu, e-mail, chat, prośba o telefon etc.
Tutaj to tylko forum.....
Cześć @matt_rose ja tylko próbowałem wytłumaczyć @NeVeR-TheTrader gdzie ma znaleźć kontakt, 😀ale dobrze że udostepnileś link. 👍