anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikająca forma płatności portfela elektronicznego

cureilona
#8 Zapaleniec#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dzień dobry, 

Proszę o udostępnienie formy płatności portfela elektronicznego, żeby zapłacić za kilka zaległych zamówień. 

Dziękuję. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@cureilona Czy to na pewno prośba do Allegro? Nie powinieneś się skontaktować z administracją aplikacji, w ramach której korzystasz z portfela elektronicznego?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

cureilona
#8 Zapaleniec#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Nie. To nie jest kwestia aplikacji portfela elektronicznego. Problem jest tylko z Allegro i zawsze ten sam. 

Pojawia się tylko wtedy (i za każdym razem), gdy jest do opłacenia kilka zaległości naraz. Jeżeli płacę natychmiast, mogę skorzystać z portfela np. Apple Pay/Wallet, jeśli mam zapłacić za kilka zaległych transakcji, np. z poprzedniego dnia, opcja płatności portfela elektronicznego znika. Dostają tylko karta płatniczą, BLIK i przelew. A ja mam fundusze nie zawsze na tych kontach/nośnikach, a np. jedynie w banku w Anglii, gdzie mieszkam na stałe, i mogę użyć jedynie portfela elektronicznego. 

Na 100% nie jest to pytanie do Apple. Ten problem pojawia się tylko z Allegro, już od dawna, i naprawdę utrudnia mi płacenie na czas. 

Tak wyglądają dostępne opcje płatności w tej chwili: 

IMG_6144.jpeg

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@cureilona Czy próbując spłacić zakupy z Allegro Pay korzystasz z przeglądarki Safari? Jeśli nie, sprawdź proszę czy problem się powtórzy, kiedy jej użyjesz.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

cureilona
#8 Zapaleniec#

Nie, w Chromie też tak jest i w aplikacji także. 

IMG_6154.jpeg

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@cureilona może to wynikać z dzisiejszych problemów z Allegro Pay, jednak aby to potwierdzić, konieczny jest kontakt z Konsultantem Allegro Pay, który po telefonicznej weryfikacji tożsamości będzie mógł Ci pomóc, dlatego napisz proszę za pomocą tego formularza

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

cureilona
#8 Zapaleniec#

Ręce opadają… 

oznacz moderatorów