Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zwróciłem towar sprzedającemu on oczywiście zgłosił zwrot pieniążków a ja ich nie otrzymałem z powrotem . Płacone było oczywiście przez Allegro Pay, co z tym można teraz zrobić? Proszę o pomoc.
@Client:97637054 zgłosił zwrot pieniążków, czy zlecił zwrot🤔
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dostałeś maila od Allegro, że zwrócił? Jeżeli nie - to nie zapłacił.
Pieniądze wracają tam skąd wyszły - sprawdzałeś saldo Allegro Pay?
Pieniądze zwracane przez sprzedawców księgują się 3 dni. Jeżeli w tym czasie wypada płatność raty - zapłać ją bo wylądujesz w BIKu. Jak sprzedawca odda Ci pieniądze to nadpłatę sobie odbierzesz.
@Client:97637054 jeśli zamówienie opłaciłeś przez Allegro Pay, pieniądze nie wpłyną na Twoje konto, a wrócą na saldo w Allegro Pay. Podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten zwrot, a sprawdzę, czy sprzedawca zlecił go w naszym systemie.
Po pierwsze po zwróci jest maila od Alelgro ze sprzedajacy zwrócił, po drugie powinien niezwłocznie al ma max 14dni od daty odstąpienia od umowy zakupu, po trzecie po zwrocie(jak był mail) środki trafiają tam skąd wyszły, do tego czasu obowiązuje umowa i spłata rat na tobie, Allegro czeka 30dni.
Oczywiście poczekać bo to chwilę trwa