anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniedzy ktore mi wyslali

Client:94997732
#1 Nowicjusz
  •   @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.Zakupilam drapak dla kota przez Allegro pay na 3 raty.Zakup odesłałam za parę dni przez Allegro.Zwrocili mi pieniadze za ten zakop który jeszcze nie został opłacony.Jak odeslac te pieniądze spowrotem na allegro pay?Nie chciałabym mieć z tego powodu problemu.Z góry bardzo dziękuję 
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Client:94997732. Widzę, że sprzedający dzisiaj zlecił zwrot środków - pieniądze, które dostaniemy od sprzedającego zaliczymy na poczet Twoich spłat. 
Swoje należności możesz sprawdzić w tej zakładce. Jeśli nadal widzisz oczekujące spłaty, to proszę, napisz w tej sprawie przez formularz, abyśmy mogli to zweryfikować. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Sprawdziłam.Oczekujace spłaty ktore widze to:Pozostalo 14.28zl w 2 spłatach.Harmonogram splat jest nastepujacy:18 listopada 7,14 ktore juz spłaciłam.18 grudzień i 19 styczeń.Zostaly jeszcze 2 spłaty z 3.Nie wiem co to jest bo nie umiem dojść do tego.

Czyli mam rozumieć ze skoro tej spłaty za drapak dla kota nie widzę to wszystko jest w porządku?Nie będę obciążona za to w żaden sposob?

oznacz moderatorów

MiMary

@Client:94997732, tak, jeśli nie widzisz w Panelu Allegro Pay oczekujących należności za drapak, to znaczy, że już otrzymaliśmy od sprzedającego zwrot środków za to zamówienie.

Jeśli chcesz ustalić którego zamówienia dotyczą oczekujące należności, to kliknij w ''Sprawdź szczegóły'' w harmonogramie spłat 🙂 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam 

oznacz moderatorów