Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem maila że moje konto w ciągu 30 dni będę miał zablokowane
Z powodu nie wystawiania przedmiotu na sprzedaż
Nic nirnwystawiam na sorzedaż ponieważ nie mam takiej potrzeby rownież żadnych zakupów ale dużo kupuje i regularnie więc co jest powodem blokady konta?
Czy będzie zablokowane ?
Nie jestem pewien ale podejrzewam fałszywego maila niby zestrony allegro
Z poważaniem
Cześć @Client:62860256, czy jesteś w stanie pokazać treść tego maila?
Przed chwilą otrzymałem taką samą wiadomość. Linki prowadzą do strony t.allegro.pl...
Konto mam od ponad 20 lat i kupuje regularnie. Ostatni zakup wczoraj.
@raddeli_2004 pewnie masz kilka kont na allegro. Sprawdź czy login we wiadomości się zgadza.
Bzdura. Nie mam i nie miałem innych kont.
@raddeli_2004 uwierz były tu juz tylu użytkowników, którzy zarzekali się, że nie mają kilku kont a potem okazywało się, że mają po kilka.
No to ja nic nie pamiętam abym miał jakieś inne konta. No ale cóż... może...?
@raddeli_2004 a jaki login masz we wiadomości. Ten, który teraz piszesz?
zupełnie inny niż obecny.
@raddeli_2004 czyli jednak jest inne konto 😉
no teraz zgupłem. 🙂 Ale wciąż nie pamiętam.
tez dostałam, słowa "załozyc nowe" sa podświetlone, a przy wysylaniu jest komunikat Twój post został zmieniony, ponieważ w treści wiadomości znaleziono nieprawidłowy HTML. Usunięto nieprawidłowy HTML. Sprawdź wiadomość i wyślij ją, gdy uznasz, że jest ona prawidłowa.
| |
|
Z informacji, które uzyskałem, te wiadomości są prawdziwe i zostają one wysłane do kont, na których nie ma żadnego zakupu lub sprzedaży przez co najmniej:
- 5 lat od rejestracji konta lub
- 10 lat od ostatniej transakcji na koncie
Dotyczą one wyłącznie konta założonego na adres e-mail, na który otrzymaliście te wiadomości, dlatego upewnijcie się, czy nie posiadacie jeszcze innych kont i czy to właśnie ich nie dotyczy ta informacja.
Nie mam innych kont i nie miałem. Od ponad 20 lat używam tylko i wyłącznie jednego konta.
Trochę to absurdalnie brzmi, nie kupiłem na swoim koncie od ponad 5 lat i konto nadal stoi, tymczasem konto mojego brata co ostatni raz zrobił zakup z 2/3 miesiące temu dostał taką informację.
@Client:46662196 najprawdopodobniej brat otrzymał e-mail na adres przypisany do innego konta, nie tego, na którym robił zakupy 2-3 miesiące temu.
Cześć. Jak mam rozumieć ten komunikat? Na zdjęciu.
Hello there @garikus67, what is your question? 🙂
@matt_rose Wiadomość jest dziwna, prawdopodobnie fałszywa.
W wiadomościach od Allegro jest zawsze taki komunikat:
Każdy e-mail od Allegro zawiera Twoje imię, nazwisko i login (jeśli masz je w swoim koncie). Jeśli podejrzewasz, że e-mail jest fałszywy, skontaktuj się z nami.
Albo Allegro wprowadziło kolejne udoskonalenie, albo użytkownicy z poza UE nie posiadają imion i nazwisk.
Wypadało by sie jakoś odnieść do zgłoszenia.
@br. no w sumie dziwna wiadomość, bo w miejscu na czerwono powinny być dane